Bedre Inneklima med ren luft - Bedre Inneklima AS satser på kvalitet.
Fagbladet Elektronikkbransjen er ledende på forbrukerelektronikk i Norge, og skrev høsten 2019 en artikkel om Bedre Inneklima AS og deres produkter. Blant annet ble luftrensere fra Winix og luftfuktere fra Meaco presentert. Vi siterer åpningen på artikkelen:

"Det norske selskapet Bedre Inneklima AS satser på kvalitetsprodukter. Nå kommer de med flere nye luftrensere."

 Luftrenser kvalitet Bedre Inneklima

Her kan du lese hele artikkelen.

IFA er messen for det som er nytt og spennende innen forbrukerelektronikk. Messen holdes i Berlin i Tyskland hver høst, og Bedre Inneklima AS er representert der hvert år. Fagbladet Elektronikkbransjen er Norges beste tidsskrift for forbrukerelektronikk. Etter messen høsten 2019 skrev bladet en artikkel om Bedre Inneklima AS, der selskapets kvalitetsprodukter ble løftet fram. Bedre Inneklima AS representerer flere merkevarer innen inneklima, der de mest kjente er Meaco, Winix, Air & MeStylies og Arida

I denne artiklelen ble det fokusert på luftrensere fra Winix og luftfuktere fra Meaco. Som artikkelen behørig påpeker er dette kvalitetsprodukter fra Norges ledende kvalitetsleverandør.

Luftrenser for alle
Winix leverer en rekke luftrensere, og har en modell for ethvert behov. Bedre Inneklima AS har valgt å fokusere på tre bestselgere og testvinnere. I Norge vil følgende tre modeller bli solgt:

  • Winix Zero N - En bra luftrenser for små rom som soverom, barnerom og kontor.
  • Winix Zero - En enda bedre luftrenser for leiligheter, eneboliger og for dem som har litt spesielle behov.
  • Winix Zero Pro - Den beste luftrenser for dem med store problemer eller stor bolig. For deg som vil ha det beste.

Fagbladet til Stiftelsen Elektronikkbransjen kan også leses digitalt.

Beste Luftrenser Winix

Bedre Inneklima AS fører et bredt utvalg av luftrensere, både fra Winix og fra andre produsenter. Klikk her om du vil du se hele utvalget av luftrensere.

Her kan du lese hele artikkelen i fagbladet Elektronikkbransjen.

Nedenfor kan du se gjeldende pris for luftrensere fra Winix.