Meaco DD8L er en sikker vinner!
Skal du ha en god avfukter så er Meaco DD8L et trygt valg og en sikker vinner. Det viser utallige tester og omtaler. Denne gangen er det "Båtens Verden" som omtaler avfukteren Meaco DD8L Junior.

Båtens Verden" skriver at de har brukt avfukteren i flere år, og at de er veldig fornøyde. Både båten og sengetøyet holder seg tørt. Vannet kan dreneres ut med en slange, eller du kan gjøre som "Båtens Verden" har gjort i sin test. De har brukt pumpen "Pump-it-up" fra Air&Me. Den starter og stopper automatisk og pumper vannet dit du vil ha det. Den kan løfte vannet flere meter, noe som kan være nyttig om du ikke har fall til avløp.

Båtens Verden test avfukter og pumpe

Avfukteren Båtens Verden skriver om er Meaco DD8L Junior. Dette er lillebroren til Meaco DD8L Standard. De er nesten helt like, men Standardmodellen har noen ekstra funksjoner for å rense luften og redusere båtlukt. Som avfukter er de like. Vår erfaring er at de fleste betaler noen kroner ekstra og får med seg funksjonene for luftrensing. For båtfolk er det som regel båtlukten de vil bli kvitt.

Meaco avfukter kan kjøpes hos de fleste butikker for båtutstyr, eller direkte her på denne nettbutikken.