Reviewloft.co.uk har kåret Meaco til årets avfukterprodusent 2018-2019. Dette skyldes Meacos evne til å lytte til kundene og gi dem det de vil ha.

De skriver: "Der Meaco virkelig har utmerket seg er å gjøre en serie smarte iteraktive endringer basert direkte på nøye vurdering av kundenes behov og DIREKTE tilbakemeldinger.

Sluttresultatet er at de ikke bare har innovert drastisk i en markedsplass som tradisjonelt går sakte, men de har svart og tilpasset på en veldig unik måte som INGEN av konkurrentene har.

Ved å bruke denne friske tilnærmingen har de produsert noen av de beste avfuktere som noensinne er testet med enestående ytelse, og unike, unike egenskaper. Dette har fått Meaco til å hoppe lysår foran sine konkurrenter - som snart uten tvil vil prøve å klone disse endringene."

Videre nevner Reviewloft noen av de innovasjonene og egenskapene som Meaco har lansert:

Beste avfukter meaco

Reviewloft er klare og tydelige i sin omtale av Meaco:
Meaco er en reell kraft når det gjelder produksjon av avfuktere. Ikke bare har de produsert gjennomgående høykvalitets og effektive avfuktere i over et kvart århundre, men de siste årene har de ledet an i innovasjonen for avfuktere. Og etter vår mening, lar de konkurrentene stå stille.

Reviewloft har også en oversikt over det de mener er de beste avfuktere på markedet.
I skrivende stund har Meaco de 4 beste plasseringene. Du kan sjekke listen selv her:
best avfukter 2019