Det britiske Trusted Review testet 17 vifter den varme sommeren 2018. Meaco fikk god omtale av sin MeacoFan 1056.

Oppsummeringen av testen av MeacoFan 1056 er:

POSITIVT:
* Svingemodus Opp / ned og venstre / høyre
* God luftstrøm
* Lav lyd

NEGATIVT:
* Ganske stor

MeacoFan vifte test

Du kan lese testen på engelsk her, eller du kan lese en googleoversatt norsk tekst nedenfor: 

MeacoFan 1056 sirkulasjonsvifte ser helt annerledes ut enn de andre viftene vi testet, takket være den nesten runde kroppen. Dette er ikke bare et estetisk valg, men en del av designet som gjør at viften sirkulerer luften mer effektivt rundt et helt rom.

Mens de fleste vifter har en enkel venstre / høyre svingemodus, har MeacoFan 1056 sirkulasjonsvifte også en opp / ned-modus. Hver kan styres individuelt, men med begge svingemodusene i drift kan viften sprette luftstrømmen på vegger og tak, som sirkulerer mer luft. På en stille dag, spesielt, kan sirkulasjonsviften bidra til å oppdatere luften i et rom mer effektivt enn en tradisjonell vifte.

Ulempen er at MeacoFan 1056 sirkulasjonsvifte er ganske stor, på 305 x 308 x 425 mm, så du trenger et ganske stort bord å ha den på.

MeacoFan 1056 sirkulasjonsvifte leveres med en sirkulær fjernkontroll som magnetisk festes til viftens front. Den har alle de samme kontrollene som på hovedviftekroppen, i tillegg til nattlyskontrollen som slår det integrerte lyset av og på. Det er synd at denne kontrollen ikke er inkludert i vifterens hoveddel.

Ved hjelp av kontrollene kan du veksle modusene for svingning; juster viftehastigheten (det er 12 innstillinger); sett av avbryteren (dette går i timevis mellom 1 og 10 timer); og slå viften på eller av.

Det er også en Eco-knapp, som justerer viftehastigheten automatisk basert på romtemperaturen: Jo varmere desto raskere viften vil kjøre. Ryddig vises den nåværende romtemperaturen på viften.

MeacoFan 1056 sirkulasjonsvifte er en kraftig vifte. Ved minimum viftehastighet målt jeg luftstrømmen ved 1,6 m / s ved 15 cm og 1,4 m / s ved 1 m; Ved maksimal viftehastighet var det en kraftig 4m / s ved 15cm og 3,3m / s ved 1m. Dette er de beste avstandsresultatene jeg har sett.

Imponerende er det også at viften er veldig stille, og måler en hviskende stille 43.5dB ved 1m på minimum og bare 57.2dB ved maksimal hastighet. Bare Dysons vifter er roligere.

Strømforbruk på 3,8 W på minimum og 19,6 W på maksimum er også svært konkurransedyktig.

Hvis du vil ha noe som kan skifte mye luft, sirkulerer et tett rom for bedre allsidig kjøling, er MeacoFan 1056 sirkulasjonsvifte et godt valg. Den eneste ulempen er at den er ganske stor.