Stillegående avfukter uten bråk
Lenge har det vært slik at avfuktere med kompressor lager mye lyd og vibrasjoner. Meacos nye serie med avfuktere heter "ABC". Disse ble lansert i 2018, og er svært stillegående. Dette er faktisk så stillegående avfuktere at de fint kan brukes som et alternativ til avfuktere med tørkerotor, når det gjelder lydnivå.

Dette viser våre egne tester, men også tester og omtaler hos andre. Nedenfor ser du et eksempel:

Stille avfukter Meaco ABC

Ser du etter en avfukter som lager lite lyd, så har vi to alternativer til deg:

A) Skal du bruke den et sted der det er kaldt, så se på Meaco DD8L Standard eller Meaco DD8L Zambezi.

B) Skal du bruke den et sted der du har normal innetemperatur, så bør du absolutt se på Meaco 10L-ABC. Dette er markedets mest stillegående avfukter for normal innetemperatur.

Hvorfor er Meaco ABC så stillegående?
I en avfukter er det to ting som lager lyd. Det ene er viften og luftstrømmen. Det andre er kompressoren og det sirkulerende kjølemediet. I den nye serien ABC fra Meaco er det lagt mye jobb inn i å lage en innmat med de mest effektive luftstrømmene og de mest effektive måtene å sirkulere kjølemediet. I tillegg er det benyttet vifte og kompressor av meget høy kvalitet. Summen av dette gir en avfukter som koster noe mer en de billigste, men som gir en mye mer stillegående avfukter, som også bruker mindre strøm.

Se også denne videoen fra "Geekanoids" som har testet Meaco 10L-ABC stillegående avfukter:

Fagbladet Elektronikkbransjen har også omtalt Meacos nye stillegående avfukter i sin utgave for oktober 2018. Også Elektronikkbransjen fokuserer på hvor lavt lydnivå det er på denne avfukteren:

Meaco ABC avfukter stille Elektronikkbransjnen 2018