Meaco 25L Platinum er kåret til Best i test avfukter for store hus!
Det britiske magasinet Ideal Home har testet en rekke avfuktere. De har forsøkt å finne frem til de beste avfukterene for forskjellige bruksområder. Hva er den beste avfukter for deg med stort hus? Hvilken avfukter er best for deg med liten leilighet? Hvilken avfukter har best design, og så videre. Meaco 25L Platinum ble kåret til best i test for deg med stort hus!

Meaco 25L platinum er best i test 2018

Her er et oversatt utdrag av testen. Se link til hele testen nedenfor.

"Meaco er en av de mest kjente avfukterfabrikanter, og deres nye modell Meaco 25L Platinum en av de fineste avfukterene på markedet. Det kan være vanskelig å bestemme seg for om det er en avfukter eller en tørketrommel, den gjør jo jobben for dem begge. Denne avfukteren er så effektiv og suger så mye fukt ut av luften, at den vil tørke dine våte klær som henger i nærheten. Det er også en av de første avfuktere som har en likestrømsmotor, noe som vanligvis bare finnes i avanserte klimaanlegg. Det betyr at den gjør jobbene uten å bruke mye strøm. Til tross for at det er relativt liten, kan avfukteren suge opptil 25 liter vann ut av luften per dag. Det passer godt til en stor enebolig. Vannbeholderen er på hele 5 liter, men du må kanskje tømme mye avhengig av hvor mye fuktighet du har som skal fjernes. Takket være hjulene kan du rulle denne avfukteren til et sted der du kan bli kvitt vannet. Det er enkelt å ta tanken ut og tømme vannet. Det er en kontinuerlig dreneringsmulighet og to meter slange, noe som gjør den til den ideelle avfukteren til å tørke ut steder der du ikke er så ofte. En digital skjerm gjør det mulig å få tilgang til timeren, viftehastigheten, det bevegelige spjeldet, ioniseringen, automatisk avrimning, automatisk omstart og barnelåsinnstillinger. Alt er intuitivt og enkelt å bruke. Moduser kan også velges her, inkludert klestørkmodus og en nyttig nattmodus som kjører superstille. Alt dette og til en konkurransedyktig pris - dette er virkelig en av de beste avfukteene du kan eie akkurat nå.

Vår vurdering: 5 av 5 stjerner."

Her kan du lese hele testen av avfuktere, og se hvilken avfukter som er best til ditt formål.

Denne avfukteren har også tidligere blitt kåret til best i test. Den gangen var det magasinet "Good Housekeeping" i en test du kan lese om her. Det er altså ikke en engangshendelse at Meaco 25L Platinum er en testvinner.

Meaco 25L er best avfukter for stort hus i følge Ideal Home

For mye fuktighet i din bolig kan over tid være et stort problem. Ofte er det dusjing, matlaging og spesielt klestørk som genererer mesteparten av fuktigheten i en bolig. Derfor vil ikke drenering og andre utvendige tiltak hjelpe på problemet. Vi har solgt Meaco avfuktere i mange år, og det gleder oss veldig å se at Meaco atter en gang har blitt kåret til best i test. Denne avfukteren er en god løsning på fuktproblemer av så mange grunner. Modellen som er omtalt i denne testen har hjul som gjør at avfukteren kan flyttes enkelt rundt hjemmet, fra vaskerom til badet. Det har også et vanntankhåndtak for å enkelt og raskt tømme ut vannet. Meaco 25 L Platinum har en rekke funksjoner og fordeler og kan brukes i små leiligheter helt opp til 5-roms hus! Hvis du tenker på å kjøpe en tørketrommel,bør du vurdere å kjøpe en Meaco 25L Platinum istedenfor. det er bedre både for din lommebok og for slitasjen på dine klær. Det at denne avfukteren er så stillegående er en god bonus. Du behøver ikke slå den av om natten, sett den heller på nattmodus og den vil fortsatt holde hjemmet dit sundt og godt.