Hva skal man kjøpe som gave til den som har motorsykkel?
Det britiske bladet Evening Standard skriver om avfukteren Meaco DD8L Zambezi:
Det er rart hvordan du kan bli besatt av noe du ikke engang visste at du trengte. Meacos smarte luftavfukter DD8L Zambezi  er et slikt produkt. Hvorfor vil de med motorsykkel eller en fin bil ha en avfukter? Svaret er rust! Rust er fryktet fiende for alle som har en bil eller motorsykkel i en garasje. Rust er forårsaket av fuktighet og Evening Standard er imponert over hvor mye fuktighet denne avfukteren fjerner, spesielt om vinteren.

Meaco DD8L Zambezi avfukter hindrer rust på bil og motorsykkel

Spesielle avfuktere om vinteren
Mange bruker avfukter i garasjen hele året, men spesielt om vinteren er dte viktig å velge riktig type. Tradisjonelle avfuktere virker dårligere og dårligere jo kaldere det blir, men avfuktere med tørkerotor virker uavhengig av temperatur, så lenge det er frostfritt.  Serien DD8L fra Meaco er det i stand til å fjerne åtte liter fuktighet om dagen Vannet samles opp i en beholder i bunnen av apparatet. I er veldig imponerende effektivt til å fjerne liter etter liter vann. Dette gjør at vinduer, vinduskarmer, vegger, garderober og - selvfølgelig - din bil eller motorsykkel knusktørr. Det er fascinerende å s tre liter vann fylle vannbeholderen på bare noen få timer.

Avfukter for flere bruksområder
Avfuktere fra Meacos serie DD8L har lenge vært populære for dem som vil ta vare på både båt, bobil og campingvogn. Som vi ser er den også nyttig å ha i garasjen, for å hindre rust på bil og motorsykkel. Mange bruker den også i kjelleren, for å holde mugg og kjellerlukt unna.

Det er viktig med avfukter i garasje for å hindre rustDen beste gave til motorsykkel

Det er flere som har skrevet om bruk av luftavfukter i garasje for å ta vare på dine verdisaker. I denne artikkelen fra Norsk Veteran Motorsykkel Club kan du lese mer om motorsykkel og luftavfukter.

Er du spesielt interessert og vil lese mer om avfuktere som egner seg for garasje, så kan dette artikkelen være nyttig. Den handler om en helt annen type avfukter, som også kan brukes i kuldegrader.