Candis Club & Magazine er et britisk blad for familieliv. De har testet flere luftavfuktere, og er veldig fornøyde med Meaco 25L Platinum: Dette er en ekstremt enkel å bruke, økonomisk og effektiv avfukter.

Test Meaco 25L Platinum 2018

Testen lyder som følger (oversatt fra engelsk):

Innledning:
Meaco 25L Platinum er det mest gjennomførbare alternativet til tørketrommel. Med sin unike DC-motor bruker den mindre energi per liter enn noen annen avfukter i Meacos sortiment. Stille nok til leiligheter, kraftig nok til en familie på fem, flott i kjellere.

Hvordan fungerer den?
Dette er den første avfukteren som bruker "DC-teknologi" - det betyr at jo hardere den må jobbe, desto mindre energi bruker den. Den kan trekke opp til 26,4 liter vann over en 24-timers periode.

Ytelse:
Den automatiske modusen på denne modellen gjør den ekstremt enkel å bruke - bare slå den på, og avfukteren begynner å overvåke luftens fuktighetsnivå, slik at det kan beregne hvor hardt det skal fungere. Etter bare to dager i denne modusen så vi en stor reduksjon i kondens rundt hele huset, og luften virket friskere. I "vaskeroms-modus" og plassert ved siden av klestørken, syntes vasken å tørke på halvparten av vanlig tid. Har også en "stille modus" som setter den i lav viftehastighet - vi kunne knapt høre det.

Konklusjon:
Dette er en ekstremt enkel å bruke, økonomisk og effektiv avfukter. Med en vekt på 15 kg er den ganske tung, men den har hjul så den ruller lett og et robust innfelt bærehåndtak som hjelper til med å flytte den. Vi synes den tok litt plass, så den kan være bedre egnet til større hus enn til små leiligheter.

Les originaltesten på engelsk hos Candis her.

Konklusjon test avfukter Meaco 25L Platinum

Om magasinet Candis:
Candis er et britisk magasin som skriver om helse og familieliv, men det er også mye mer enn bare et magasin. Et abonnement på Candis inkluderer medlemskap i Candis Club. Medlemskapet gir muligheten til en rekke pengerbesparende fordeler - innen produkttester, forsikring, ferie og underholdning, pluss eksklusive tilbud. 

Candis utgis av Newhall Publishing. Dette er et familieeid selskap, som fokuserer mye på familier og familieliv. Familielivet er hjørnesteinen i et sunt samfunn, og Candis setter helse og lykkelige familier først. Les mer om Candis her.

Meaco 25L Platinum best i test avfukter