Meaco 25L Platinum avfukter er best i test i følge magasinet T3.
Det britiske magasinet T3 kan du finne både på nett og på papir. Magasinet er et av Storbrittannias ledende magasiner for trender og livsstil. De dekker ofte nye ting som kommer, og er for deg som er interessert i moderne saker og ting for ditt hjem.

Desember 2018 har T3 testet flere luftavfuktere. Best i test ble Meaco 25L Platinum. Dette er Meacos "Top of the line" avfukter for alle temperaturer over 10 grader Celsius.

best i test avfukter 

Meaco er et familieeid selskap som har spesialisert seg på avfuktere, både med kompressor og med tørkerotor. Testvinneren Meaco 25L Platinum er deres flaggskipmodell.T3 sier at den er stor, klumpete og relativt dyr men at den er en fantastisk avfukter. Den er effektiv, bruker lite strøm og er relativt stillegående. Skal du ha en avfukter til ditt vaskerom eller en oppvarmet kjeller så er dette den riktige avfukter for deg.

Siden Meaco har spesialisert seg på en liten nisje, så kan de også bli best. Det viser testresultatene at de er. Meaco er best i test gang på gang. Menneskene som jobber i systemet er dyktige og du får alltid god hjelp. 

Meaco best i test avfukter

Denne avfukteren er verdens første avfukter i denne klassen som bruker en DC-motor. Dette gir en mer strømbesparende avfukter og det gjør at den er veldig effektiv. Det hevdes at den blir mer og mer effektiv jo hardere du belaster den. Så skal du virkelig tørke mye, så er dette avfukteren for deg. Har du en stor og avtiv familie med mye klesvask, så bør du virkelig vurdere denne avfukteren.

avfukteren Meaco 25L Platinum er best i test

Les testen på engelsk hos T3 her. Les mer om produktet nedenfor.