Meaco 25L Platinum er best i test hos T3.com!

T3.com er etter eget utsagn Storbritannias ledende nettsted for forbrukerteknologi.

T3.com forsøker å hjelpe publikum til å leve et bedre liv gjennom teknologi, og å filtrere de nyeste gadgetene for å sikre at leserne bare kjøper det beste av det beste. T3.com finner frem til, presenterer og anbefaler den nyeste og beste teknologien.

Sommeren 2017 testet T3 en rekke luftavfuktere, og presenterte de fem avfukterne de mente er de beste.

Som best i test kom Meaco 25L Platinum. Argumentene for å gi denne anfukteren best i test er:

  • Fremragende god ytelse
  • Ekstremt økonomisk (Svært lavt strømforbruk)

Det de ikke likte ved Meaco 25L Platinum var:

  • Den er stor og tar mye plass
  • Den er dyr å kjøpe (men billig å bruke)

Noen vil nok lure på hvorfor Meaco DD8L ikke vant testen. Meaco DD8L pleier jo å vinne alle tester av luftavfuktere. I dette tilfellet er forklaringen enkel. T3 ønsket å se på kompressorbaserte avfuktere. De ønsket å teste hvilke avfuktere som er best i en temperatur på 20 grader. DD8L kan fint brukes i 20 grader, men i denne temperaturen vil en kompressorbasert avfukter være like god, samtidig som den bruker vesentlig mindre strøm. derfor er det ikke nødvendig å bruke DD8L dersom du vet at temperaturen alltid vil ligge på normal innetemperatur. I en kald kjeller derimot, bør du fortsatt bruke Meaco DD8L.

Så i vanlig romtemperatur er det kompressorbaserte avfuktere som gjelder. Hvilken avfukter er da den beste? I følge nettstedet T3.com er det Meaco 25L Platinum som er den beste avfukter. Les gjerne hele testen selv, og dann din egen mening. Testen finner du her. Du kan også lese et utdrag i bildet under.

Meaco 25L Platinum er best i test i normal innetemperatur

Les mer om T3.com her.

Ønsker du å lese om flere av Meacos testvinnere, så finner du en rekke tester og omtaler her.
Trenger du hjelp til å finne den avfukter som er best til ditt bruk, så kan du ringe oss på telefon 33 47 01 00, eller du kan bruke kontaktskjemaet du finner her.