Good Housekeeping Magazine har testet Meaco 25L Platinum, og sier: "Meaco 25L Platinum er fantastisk til å trekke ut fuktighet fra innemiljøet, og fikk full karakter for dette. Den er enkel og grei å programmere, og har noen nyttige funksjoner som gjorde at den skiller seg ut ..... "

"The Meaco 25L dehumidifier impressed us by gaining full marks at extracting moisture from an indoor environment and on top of that, it was economical to use." Les testen selv her.

Good Housekeeping Institute anbefaler Meaco 25L Platinum avfukter

Meaco 25L Platinum imponerte oss ved å få full karakter ved å trekke ut fuktighet fra luften, og den var økonomisk å bruke. Det var enkel og grei, med nyttige merkede kontroller og hørbar tilbakemelding når knappene trykkes. Vanntanken var tydelig synlig fra forsiden av maskinen, slik at brukerne enkelt kan se hvor full den er og når den skal tømmes. For ekstra trygghet, har den også en indikatorlampe og alarm for å varsle deg. Vanntanken ble funnet å være litt stiv å fjerne, men kanskje dette vil lette opp over tid. Det er verdt å merke seg at det krever to hender for å stabilisere maskinen når du tar av tanken for å sikre at den ikke tippes over. Den har hjul for enkel å flytte den fra rom til rom og også et bærehåndtak hvis det skal transporteres. Dessverre slet den for å fjerne fuktighet fra kaldere miljøer, som forventet, så den er ikke best hvis du trenger en avfukter for en garasje eller vinterhage. Det er ganske mye støy i bruk, så ikke ideelt hvis du planlegger å være i rommet samtidig som du bruker den. For lavere temperaturer eller steder der du ønsker et lavere lydnivå bør du velge Meaco DD8L Zambezi.