Luftrenser for restaurant og serveringssteder
Godt inneklima er god økonomi. Vi ser at mange av våre kunder bruker en luftrenser i sine restauranter. Det er mange gode grunner for dette:

  • en god luftrenser reduserer virus og bakterier i luften. Mange kunder er innom i løpet av en dag, og du har ingen kontroll på hvilke sykdommer de tar med seg inn. Ved å skåne de ansatte fra smitte vil de får bedre helse og det vil bli lavere sykefravær.
  • en god luftrenser fjerner støv, gasser og partikler fra trafikken utenfor. Mange restauranter ligger i trafikkerte strøk, og eksos og veistøv kommer lett inn i butikken. Her jobber betjeningen mange timer hver dag og blir eksponert for et miljø som kan være helseskadelig. Bruk en luftrenser for å ta vare på helsen og produktiviteten.
  • en god luftrenser er en god profilering. Idag er det mange som bruker miljøvern som profilering. Det er veldig bra å ta vare på vårt felles miljø. Viser du at du tar vare på de ansatte og deres helse og miljø i tillegg så er dette noe kundene kommer til å legge merke til. Godt inneklima er god økonomi på så mange måter.