Meaco er en av Europas ledende produsenter av luftavfukter, luftrenser og luftfukter. Meaco gir deg bedre inneklima!
Meaco er et britisk selskap som ble etablert av Chris og Michelle Michael i 1991, og som fortsatt drives aktivt av de samme grunnleggerne. Det er Chris Michael du ser i filmen over, og i en rekke andre filmer om Meacos produkter. Meaco ble etablert for å sikre riktig inneklima for museer og kunstgallerier, og har etterhhvert utviklet seg til et firma som også leverer produkter for private konsumenter. Meaco er en nisjeprodusent, og jobber utelukkende med inneklima. Dette gjør at alle hos Meaco er spesialister på det de driver med. Meaco jobber med og forstår luftfuktighet og inneklima og konsentrerer seg kun om dette. Skal du ha vaffeljern, kjøleskap, krølltenger, popcornmaskiner eller kaffetraktere med blåtann og WiFi, så skal du gå til noen andre. Skal du finne en spesialist på luftfuktighet og inneklima skal du gå til Meaco.

Meacos produkter er "high end" og best i test en rekke ganger. Les mer om tester av Meaco her.

Meaco importeres til Norge, Sverige og Danmark av Bedre Inneklima AS i Sandefjord. Bedre Inneklima AS har representert Meaco siden 2010 og lagerfører alle Meacos produkter, både for privat bruk og for profesjonell bruk. Produktene selges til konsumenter gjennom ledende butikker innen hjemmeelektro og byggevare, samt spesialforretninger som båtutstyrsbutikker og bobilutstyrsbutikker. Se oversikt over forhandlere i Norge her.

Hva kjennetegner et produkt fra Meaco?

  • Produkter utviklet av mennesker som virkelig forstår inneklima
  • Høyt fokus på brukervennlighet, også for dem som ikke nødvendigvis er spesialister på luftfuktighet og inneklima.
  • Høyt fokus på lavt strømforbruk og lave driftskostnader. Meacos produkter koster kanskje mer enn de billigste avfukterene på markedet, men på grunn av høy kvalitet er de billige å bruke. Kvalitet lønner seg!
  • Super kvalitet og lang levetid. Et produkt fra Meaco holder lenge, og kan også repareres selv om garantitiden har gått ut.
  • Selges hos spesialister. Bedre Inneklima i Sandefjord er opplært av Meaco og sertifisert til å gi deg de beste rådene og til å reparere og vedlikeholde ditt Meacoprodukt både i garantiperioden og etter at garantien har gått ut. Les mer om Meacos garantier her.
  • Meaco ønsker å gjøre verden bedre ved å gi deg et bedre inneklima og en bedre helse, samtidig som miljøet skal skånes mest mulig og samtidig som man gir noe av pengene man tjener til veldedige formål.

Filmen ovenfor viser et godt eksempel på hva Meaco står for. Meaco DD8L Zambezi er en av verdens beste avfuktere. Det er en avfukter som er utviklet gjennom mange års erfaring med tørkerotorbaserte avfuktere. Den har mange nyttige funksjoner som du bare finner hos Meaco, og den har programmer og styringslogikk som sikrer et lavt strømforbruk og en lang levetid. Informasjonen som gis om produktet er kanskje litt kjedelig sammenlignet med andre, men det er nyttig og gir deg den opplæring vi vet mange kunder setter pris på. Støtte til veldedig formål går automatisk ned at 25 kroner fra hver avfukter går uavkortet til David Shepherd Wildlife Foundation.

Nedenfor ser du et godt eksempel på den norske importøren Bedre Inneklima. Bildet viser Haakon Årby som er reparatør for Meaco. Han er opplært av Meaco UK, har god kompetanse på produktet, har god orden på verkstedet og elsker å gi kundene den beste service som er mulig.

Haakon reparerer Meaco avfukter