Air Naturel Inneklima Norge

Velkommen til Air Naturel - healthy air at home!
Air Naturel er et fransk selskap som har spesialisert seg på å gjøre inneklimaet bedre for folk flest. Vi tilbringer veldig mye av tiden vår innendørs, og da er det viktig å sikre at den luften er god og sunn. Det gir deg og din familie en bedre helse og et bedre liv.

Air Naturel er etablert av Nicolas Plante og drives fortsatt aktivt av ham fra hovedkontoret i Paris. Selv om Air naturel er et fransk selskap så selges produktene også utenfor Frankrike. I Norge, Sverige og Danmark er det Bedre Inneklima AS som representerer Air Naturel.

Nicolas Plante Air Naturel
Bildet viser Nicolas Plante, grunnlegger og eier av Air Naturel.
Nicolas samarbeider godt med Bedre Inneklima AS i Sandefjord, som er hans agent for hele Norden.

Air Naturel ble grunnlagt i 2006 for å takle en stor bekymring for dagens verden: Innendørs luftkvalitet. Selv om miljø- og folkehelseproblemer knyttet til luftforurensning nå er kjent og ofte adressert, er det samme ikke sant for problemer knyttet til innendørs luftforurensning Dette er som ikke kjent og ofte undervurdert. Vi bruker imidlertid ca 90% av våre liv innendørs i rom som ofte er dårlig ventilert. Air Naturel er ekspert i Frankrike på dette feltet, og tilbyr en rekke produkter. Disse passer for enhver situasjon med hensyn til rensing, fukting, avfukting, ventilasjon, oppvarming og til og med aromaterapi, hvis mål er å gjøre det nyttige til det hyggelige!

Air Naturel har vært ledende innen luftrensing siden 2014, og produktutvalget blir distribuert til 25 land rundt om i verden. Air Naturel har blitt tildelt flere priser, for eksempel Oxygen Awards i 2009 og Silver Palm of E-handel i 2010.

Du kan kjøpe Air Naturel hos utvalte forhandlere i Norge, eller direkte på denne nettsiden. Se produktutvalget fra Air Naturel her.

 
I tillegg til sine egne produkter er Air Naturel fransk representant for Stadler Form og Blue Air. I filmen over kan man se Air Naturels direktør Nicolas Plante på messen IFA i 2014.