Jobb hos Bedre Inneklima?

Vil du jobbe hos Bedre Inneklima?
Bedre Inneklima AS i Sandefjord er en handelsbedrift. Vi arbeider som grossist og importerer varer fra hele verden, og selger dette gjennom forhandlere i hele Norden (Norge, Sverige, Danmark, Finland). Vi er en faghandel som fokuserer på å gi kundene en verdi utover selve produktet vi selger. Vi ønsker å gi merverdi til både forhandlere og konsumenter. Vi har kontor og lager i Sandefjord. Vi jobber mye med digital markedsføring og å gi merverdi til vårre kunder i digitale kanaler som Google, Youtube, facebook og lignende. Noen ganger trenger vi flere mennesker, og her kan du se hva vi søker etter nå:

Digital markedsføring:
Vi jobber mye med nettsider for å gi best mulig informasjon til markedet. Vi jobber med vår egen hjemmeside og nettbutikk, vi gir informasjon på Youtube og facebook. I tillegg hjelper vi våre kunder med å presentere våre produkter på deres hjemmesider og andre digitale kanaler. I tillegg til dette burde vi også bruke noe ressurser på digital markedsføring / reklame, og det er her du kan hjelpe oss. Vi jobber mye med "inbound marketing" og med å løse kunders problemer.

Det vi trenger hjelp til er:

  • Google Analytics, forstå våre sider og hvordan kundene søker + annonsere på Google
  • Facebook Analytics / Pixel, forstå hvordan vi kan gjøre til bedre på Facebook + annonsere på Facebook
  • Youtube, forstå hvordan vi kan gjøre ting bedre enn vi gjør idag + annonsere på Youtube
  • Instagram, SnapChat, Twitter + + + + +
  • Influencers ....
  • Hjelpe både oss og våre kunder til å bli bedre til digital markedsføring

Er dette ting du har kompetanse på så ta kontakt med oss. Vi kan dessverre ikke gi deg en 100% stilling slik vi har det idag, så dette passer best for en student ved siden av studiene eller for en konsulent som har flere oppdragsgivere ved siden av. Er du kjempeflink og klarer å overbevise oss om at du klarer å generere nok trafikk til å lønne deg på heltid, så hører vi gjerne om det også. Skap din egen arbeidsplass og generer din egen lønn. 

Freelancer med svensk som språk:
Sverige er et stort marked for oss. Vi ønsker å tilby like god digital kompetanseoverføring og opplæring i Sverige som i Norge. Vi trenger derfor en som kan oversette våre tekster og videoer fra norsk til svensk. Dette er den tekniske og kommersielle informasjonen på våre nettbutikker, hjemmesider, Youtube, facebook og annonsering i Sverige. Dersom du er flink til å skrive svenske tekster vil vi gjerne høre fra deg. Dersom du i tillegg har kompetanse i digital markedsføring er det spesielt interessant. Inbound marketing og løsing av problemer er viktig for oss. Også her ser vi for oss en deltidsstilling eller innleie som konsulent.

Area Sales Manager Sverige / selvgående selger analogt og/eller digitalt i Sverige:
Er du en dyktig selger som kan jobbe selvstendig, styre deg selv og levere gode resultater? Ønsker du å skape din egen arbeidsplass og vet at du er dyktig nok? Snakker og skriver du perfekt svensk, og forstår du svensk forretningskultur? Vi søker en dyktig selger som kan selge inn til svenske forhandlere (ÅF). Vi ønsker en som både kan selge til svenske fysiske butikker og til svenske nettbutikker. Det er et stort marked for våre produkter i Sverige, og er du flink kan du få stor frihet og store muligheter. 

Vi holder lager i Norge og Nederland, og sender varene fra ett av våre lagre til de svenske forhandlere eller direkte til deres kunder. Vi er registrert for svensk moms, og vi har full kontroll på lager, logistikk, forsendelser, retur og reparasjoner. Vi gir deg opplæring i våre produkter. Det eneste du skal konsentrere deg om er å selge, signere avtaler og skaffe ordren. Vi tilpasser stillingen til dine evner og behov. Det spiller liten rolle for oss hvor i Sverige du bor, men vi ser det som en fordel om du bor i nærheten av kundene (Stockholm, Göteborg...)

KONTAKT: 
For alle stillingene:
Ta kontakt med oss hos Bedre Inneklima AS direkte. Snakk med Jon Bjåen (Marked) eller Jarle Karlsrud (VD).

  • Ring oss på +47 33470100
  • Mail oss på jobb(snabelA)bedre-inneklima.no
  • Kontaktskjema her

Vi hører gjerne fra deg!