LUFTAVFUKTER FOR UTLEIEBRANSJEN

Driver du utleie av luftavfuktere eller annet teknisk utstyr? Da vet du hvor viktig det er å ha utstyr i førsteklasses kvalitet. Ved valg av avfukter til utleiebransjen er det flere ting du bør ta med i vurderingen:

- Byggekvalitet. Dine kunder håndterer ikke utstyret like godt når de leier som når de selv eier. Derfor må maskinen være bygget meget solid. Dette gjør at den koster mer, men du vil få mindre arbeid, mindre diskusjoner og mer glede av forretningen. Velg derfor en avfukter som er solid bygget, først som sist. Et eksempel på en god maskin egnet for utleie er Meaco 38Lm.

- Pumpe. Skal du ha en maskin som kan pumpe vannet opp og ut? Dette koster ekstra og du har kanskje ikke behov for det, men det kan være lurt å ha noen slike maskiner i utleiestallen dersom noen kunder trenger det. Kanskje er det dette som gjør at de velger dere fremfor konkurrenten? Både Meaco 50Lm og Meaco 60L har innebygget pumpe.

- Timeteller. Leier du ut pr uke, pr måned eller pr driftstime? Skal din kunde ha erstatning for strømforbruk fra forsikringsselskapet i forhold til den tiden maskinen går? Noen ganger kan det være lurt å velge en avfukter med timeteller, og det koster ikke så mye ekstra. De fleste proffe avfuktere fra Meaco har timeteller. inkludert.

- Hygrostat. Skal avfukteren bare tørke så lenge den står der, eller skal du ha en hygrostat som passer på at det ikke tørkes for mye? En hygrostat er ikke alltid standard på utleiemaskiner, og du må selv vurdere behovet. Vår erfaring er at de fleste ønsker å ha dette utstyret, men det finnes også dem som velger det bort.

- Metall eller plastkabinett? De fleste sier at en utleiemaskin skal være i solid metall, fordi det tåler mye juling. Likevel har mange fått øynne opp for avfukter i rotasjonsstøpt plast. Her sitter komponentene godt beskyttet, og plasten holder et pent utseende over lang tid. Metallmaskiner kan ofte bli bulkete og ripete etter en tid i utleie. Moderne rotasjonsstøpt plastkabinett er idag minst like solid som metallkabinett. Ønsker du plast, så velg Meaco 60L, og ønsker du metall så velg Meaco 38Lm.

- Anerkjent produsent og leverandør. Ting vil gå i stykker, og du vil få behov for reservedeler, dokumentasjon og hjelp. Hva gjør du om din leverandør ikke er der lenger? Velg en anerkjent produsent og en anerkjent leverandør. Meaco er en anerkjent produsent. Dette sikrer deg den beste kvalitet og den beste tilgang på deler og kompetanse. Kjøp din avfukter fra Bedre Inenklima AS i Sandefjord, og du har de beste forutsetninger for å lykkes. Bedre Inneklima AS har vært i denne bransjen siden 2006, og har en solid og trygg økonomi.

- Pris. Skal det være økonomi i utleien må du betale en riktig pris for utstyret. Du skal ikke betale for mye, men du skal heller ikke betale så lite at du får et dårlig produkt. Du må gjerne prute på prisen hos oss, men ikke prut så mye at vi helst ikke vil se deg igjen... Du er velkommen til å diskutere prisene du ser under dersom du skal kjøpe et antall maskiner. Ring oss idag på 33470100 for et godt tilbud. 

- Billig byggtørker: Ønsker du en billigst mulig byggtørker i god nok kvalitet? Se på Meaco 50Lm - her får du høy kapasitet til lav pris.

PS: Husk at prisene oppgitt her er inkludert MVA.