Land Rover World skriver:
"The new DD8L from Meaco is a perfect garage or workshop dehumidifier."

LUFTAVFUKTER FOR GARASJE OG VERKSTED
Hva skal du tenke på ved valg av luftavfukter i garasje, verksted og lagerlokaler?

- Temperatur er helt vesentlig her. Størstedelen av tiden er dette ikke i bruk og du holder en lav temperatur. Det er vel ikke 22 grader i garasjen din eller verkstedet ditt når du ikke bruker det? Derfor er det viktig å bruke en avfukter som fungerer optimalt i alle temperaturer. Bruk en Meaco DD8L om du har det frostfritt, eller Arida Pro S25 om det blir frost der.

- Automatisk start etter strømbrudd. Om du ikke er i garasjen daglig så bør du ha en avfukter som starter igjen av seg selv om strømmen skulle bli borte en liten stund. Derfor er det viktig å bruke en avfukter med automatisk restart etter strømbrudd.  Meaco DD8L og Arida Pro-serien har dette.

- Hvordan blir du kvitt vannet? En avfukter fjerner vann fra luften, men hvor gjør du av vannet? Dersom du har et sluk i rommet, og det er frostfritt om vinteren så er den enkleste måten å bruke en Meaco DD8L. Du kan kople til en slange (medfølger 2 meter) og lede vannet til et sluk, en vask eller et annet avløp. Har du ikke avløp, eller om du har kuldegrader om vinteren så må du bruke en sorpsjonsavfukter med utblåsning. Arida Pro-serien blåser fuktigheten ut som vanndamp. Den er perfekt for fast installasjon i garasje, verksted, lager og så videre.

- Lavt strømforbruk. All strøm går over i varme, men i en garasje som ikke brukes til opphold kan du ikke nyttiggjøre deg dette. Kjøp derfor en avfukter som bruker minst mulig strøm. Meaco DD8L bruker 330 Watt på halv effekt og 650 Watt på full effekt. Dette kan høres mye ut, men dette er bare når maskinen går. Meaco har en god hygrostat i kombinasjon med et intelligent styringssystem som gjør at avfukteren slår seg av og på etter behov. Still bare inn hvor tørt du vil ha det (50% er som regel riktig) og Meaco DD8L vil sørge for at du har et optimalt inneklima med minst mulig korrosjon og råte, med den laveste strømregning.

- Best i test. Meaco DD8L er testet av mange magasiner og kommer stadig ut som best i test. Bladet "Land Rover World" testet Meaco DD8L spesielt i en garasje og skriver at "The new DD8L from Meaco is a perfect garage or workshop dehumidifier".

I båter er det mye av den samme problematikken som i garasjer (lav temperatur). Båtbladene elsker Meaco DD8L, og er best i test flere ganger: "Practical Boat Owner", "Sailing Today"  og det norske "Båtmagasinet". I tillegg har bladet "Seilas" skrevet en meget positiv og informativ omtale av luftavfuktere til båt der Meaco DD8L kommer ut som et meget godt valg.

Velg Meaco DD8L Standard om du vil ha med luftrensing og luktfjerning. Velg Meaco DD8L Junior om du bare vil tørke og ønsker en noe billigere maskin. Velg Arida Pro-serien om du har kuldegrader eller om du vil blåse vannet ut av bygget og ikke samle det som flytende vann.