Gave fra Bedre Inneklima!

Vet du om noen som trenger et Bedre Inneklima ?

Vi hos Bedre Inneklima vil gjøre livet bedre for alle våre kunder. Vi vil også bidra til at de som ikke har kjøpt noe hos oss enda kan få det bedre. Vi vil derfor gi bort ett produkt hver måned, til noen som virkelig trenger det. Til dette trenger vi din hjelp!

Hvem kan få gaven?
Vi ønsker å gi en gave som kan forbedre inneklimaet hos noen som virkelig trenger det. Det må være noen som har problemer med sin helse eller sine eiendeler. I utgangspunktet kan alle få, men vi ser gjerne etter noen som bidrar med noe positivt i samfunnet. Har du en ildsjel i borettslaget? Går barna i en barnehage der det er for fuktig? Bor de gamle i din kommune et sted der de sliter med tørr luft om vinteren? Har speiderne det for kaldt i sine lokaler, eller har musikkorpset det for varmt der de er? Forstår du hva slags grupper vi ser etter, og som vi gjerne vil hjelpe?

Hvem kan foreslå?
Alle kan foreslå, men vi ser vel helst at du kjenner dem du foreslår, eller at du har en eller annen relasjon til dem. (For eks. barn i barnehage/skole/speider/fotballag...)

Hvordan kan du foreslå?
Gå inn på vår facebookside og skriv forslaget på veggen vår. Tagg gjerne den du foreslår. Husk å skrive en kort forklaring på hva problemet er, og gjerne en liten begrunnelse for hvorfor de fortjener en oppmerksomhet fra oss.

Hva gir vi bort?
Vi gir bort ett av de produktene vi selger. Vi ser for oss at dette er et produkt som koster et sted mellom 1.000 kroner og 5.000 kroner, avhengig av hva som egner seg best for å løse problemet. Ser vi at det er en mer omfattende jobb som må gjøres, eller at det trengs vesentlig dyrere utstyr kan det hende vi tilbyr dyrere utstyr med rabattert pris. I utgangspunktet vil de fleste klare seg med bærbart utstyr i nevnte prisklasse.

Hvor ofte gjør vi dette?
Vi gir bort ett produkt per måned. Vi tar avgjørelsen like etter at en kalendermåned er slutt, og publiserer "vinneren" på vår facebookside. Om ditt forslag ikke nådde opp, så står du fritt til å komme med det samme forslaget igjen en senere måned.

Kan man foreslå seg selv?
Du kan selvfølgelig foreslå deg selv, men i utgangspunktet er dette et tilbud til deg om å vise omsorg for noen andre.

Hvorfor gjør vi dette?
Vi ønsker å gi for å hjelpe andre. Vi ønsker å gi for å vise vårt sosiale engasjement. Vi vil heller gjøre dette, enn å sende julegaver til våre forretningspartnere.Vi ønsker oppmerksomhet rundt løsningene vi kan tilby, og hvilke problemer som faktisk kan la seg løse på en enkel og billig måte. Vi ønsker oss både den gode følelsen av å hjelpe andre, men også verdien av den reklameeffekten dette muligens kan gi. I tillegg gir vi deg som tipser en mulighet for å glede noen, så vi får en vinn-vinn-vinn-situasjon.

Ordningen begynner i juli 2018, og det er bare å begynne å tipse fra idag. Vi hører gjerne fra deg! Vi hjelper gjerne!

Hvem fortjener en gave? Kom med ditt forslag her!