Vinteren 2017 - 2018 har vært veldig kald, veldig lenge, i store deler av landet.

Denne vinteren har vært veldig kald i hele Norge, ja faktisk i hele Europa og også store deler av den nordlige halvkule. Enkelte bruker dette som et tegn på at det ikke er noen global oppvarming, andre bruker det som et tegn på at klimaet virkelig er i endring. Andre igjen mener dette er en helt naturlig svingning, og at vi må regne med at det blir kaldt om vinteren. Noen vintre er kaldere enn andre.

Uansett årsak, så trenger vi varme. Importører og selgere over hele landet melder om høyt salg av varmeovner. Det er både fastmonterte og frittstående varmeovner som selger godt. Mange melder om salgsrekorder, og noen er allerede utsolgt. Folk kjøper det de kommer over for å sikre seg at de ikke skal fryse.

Elektronikkbransen omtaler salg av varmeovner
Elektronikkbransjen er medlemsbladet for produsenter, importører og selgere av elektronikk og hvitevarer i Norge. De fleste store aktører i bransjen er medlemmer. I deres nummer 2-2018 omtaler de den kalde vinteren og det høye salget av varmeovner i Norge.

Meaco Heat varmeovner selger som aldri før

Meaco lanserte sine varmeovner i serien MeacoHeat denne vinteren. Selv om salget kom sent igang på grunn av sent ankomne varer så har salget gåt godt. Dette er antagelig takket være den strenge vinteren. MeacoHeat er keramiske varmeovner med bevegelsessensor. De kan også brukes som bare vifte (uten varme) på varme sommerdager. Viften er veldig stillegående.

I skrivende stund begynner vinteren å slippe taket, selv om det fortsatt er temmelig kaldt i store deler av landet. Siden sesongen nærmer seg slutten selges nå varmeovner billig for å gi plass til vårens og sommerens produkter. Mange modeller begynner å bli utsolgt, men nedenfor kan du se de modellene der det fortsatt er noe igjen, og du kan se de gunstige prisene nå på slutten av sesongen.