Kan en luftrenser hindre sykdom?

Karolinska Institutet i Sverige har gjort undersøkelser av LifeAir luftrensere (Tidligere LightAir). Testene ble gjort for å se hvilken effekt på dyr respekterer IonFlow-teknologien hadde på smittsomme luftbårne virus som influensa og andre luftbårne mikroorganismer.

Undersøkelsene viser at teknologien effektivt reduserer konsentrasjonen av virus i luften, og eliminerer 97 prosent av virus allerede i luften (viruset opphører å være smittsom). I dyreforsøkene som ble gjennomført uten å rense var tre av fire dyr smittet gjennom luftbårne virus fra allerede infiserte dyr. Med LightAir luftrensere ble ingen av dyrene ble smittet. Ionegeneratoren uskadeliggjør virus i luften, uten at viruset behøver å komme i kontakt med luftrenseren eller luftfilter.

Du kan gjerne lese mer om denne testen av LifeAir luftrenser.

LifeAir er en unik luftrenser der du ikke behøver å bytte filter. Den spesielle renseprosessen gjør at partikler i luften binder seg til en kollektor (aluminiumsrør) som kan vaskes og renses i rennende vann. Virus og bakterier blir som testen viser uskadeliggjort i luften, før de når luftrenseren.

Les her for å se hvordan luftrenseren uten luftfilter fungerer.

Bedre Inneklima og deres forhandlere har god kompetanse på luftrensere. Ring idag om du har spørsmål - telefon 33 47 01 00.