Service og garantiavtale

Hva er service- og garantiavtale for Meacos produkter?

Når man kjøper Meacos produkter i denne nettbutikken, så kan man kjøpe en utvidet garanti og serviceavtale. Hva innebærer dette?

Dette består av to ting:

Garanti: I Norge har vi to begreper som ofte går om hverandre. Det er garanti (som produsenten gir) og reklamasjonsrett (som loven gir). Garantien dekker mer enn det reklamasjonsretten dekker. I utgangspunktet er det 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett. Med utvidet garanti- og serviceavtale har du flere års garanti, og fortsatt 5 års reklamasjonsrett.

Service: I tillegg til garantien har du flere års service inkludert. Det vil si at dersom din maskin trenger service utover det du selv skal gjøre, så er det gratis for deg. Dette kan for eksempel være at maskinen blir full av støv og trenger en innvendig rens. Dette er ting du ikke kan gjøre selv, og det er ting som ikke dekkes av hverken garanti eller reklamasjonsrett. I de første tre årene kan du da når som helt sende maskinen inn for service, og vi vil rense den innvendig dersom det er det som skal til, eller andre ting som må til for å få maskinen til å fungere optimalt. Det kan også være oppgraderinger av komponenter som som har blitt bedre etter at maskinen ble produsert.

Antall år avtalen skal gjelde for velges på kjøpstidspunktet.

Denne service- og garantiavtalen gjelder produkter som er kjøpt i denne nettbutikken, for de produktene der det er åpnet for dette. Kjøper du produktene hos en avvåre forhandlere så vil noen av dem kunne tilby tilsvarende ordninger, mens de fleste forholder seg til vanlige regler.

Vennligst merk at dette er en ordning som gir deg flere rettigheter enn det loven krever. DU mister ingen rettigheter ved å velge dette, og du mister heller ingen rettigheter ved å ikke velge det. Dette er kun en måte å få enda flere rettigheter og enda bedre og raskere service den dagen du eventuelt trenger dette.