Boligmessen Trondheim nov 2016

Boligmessen Trondhjem november 2016

Møt oss på boligmessen i Trondheim 18. til 20. november! Få gratis inngang, se link nederst!

Bedre Inneklima AS stiller ut på messen "Gjør din bolig bedre". Her vil du få muligheten til å både se og prøve damprengjøring fra Bissell.

Kan damprengjøring ødelegge gulv?
I USA er det svært populært å rengjøre sine gulv med damp. Dette renser gulvene godt, helt uten bruk av såpe eller kjemikaljer. I Norge er dette fortsatt nytt, og de få som har prøvd dette har ofte prøvd billige produkter. Billige dampvaskere gir ofte mye damp og de legger igjen for mye vann. Begge deler kan ødelegge parkett og tregulv. Mange er derfor skeptiske til damprengjøring av gulv.

Bissell er verdens største aktør når det gjelder damprengjøring av gulv, og har omtren 25% markedsandel i Amerika. Dette får de ikke uten grunn. Bissells damprengjørere jobber på en unik måte, der dampen enkelt kan tilpasses gulvet. Du får ikke mer damp enn nødvendig, men du får den direkte inn i moppen slik at du kun trenger en liten dose. Moppen suger effektiv opp den dampen som ikke behøves til rengjøringen, og etterlater ikke mer vann enn nødvendig. 

Dette høres fantastisk ut, og nå har du muligheten til å prøve dette selv, helt uten forpliktelser. Kom innom oss på messen, og vi vil vise deg hvordan det virker. Om du vil kan du prøve dette selv også.

Kjøp uten forpliktelser - 30 dager returrett!
Kjøper du en dampvasker av oss på messen så kan du selv prøve den hjemme. Vi er så sikre på at du blir fornøyd at du kan levere produktet tilbake til oss innen 30 dager og få alle pengene tilbake - uten diskusjon.

Hvor kan du finne oss og Bissell dampvaskere?
Vi står på messen "Gjør din bolig bedre" i Trondheim sammen med vår lokale forhandler Byggmakker Tiller.
Vår mann på messen er Jon Bjåen, og du er velkommen til å ringe ham på telefon 969 05 288. Ring ham gjerne både før eller etter messen om du lurer på noe angående Bissell rengjøringsprodukter.

Messen finner sted i Trondheim Spektrum. Se kart her.

Verdensnyhet!
På messen kan du også se en verdensnyhet! Vi viser frem Bissells verdensnyhet Vac & Steam. Dette er en unik maskin som både vasker og støvsuger gulvet ditt. Du kan altså både støvsuge og vaske gulvet med samme maskin og i samme operasjon. Du endrer enkelt fra støvsuger til dampmopp (eller begge deler samtidig). Dette gjøres med en knapp mens du holder på med rengjøringen. På messen vil vi vise deg hvor enkelt det er, og du vil også kunne prøve dette selv. Ønsker du å prøve hjemme, så benytt deg gjerne av vår 100% fornøydgaranti. Du får pengene tilbake om du angrer eller ikke liker produktet.

Mer informasjon?
Ønsker du mer informasjon om messen eller våre produkter, så ring oss gjerne. Du treffer oss hver hverdag fra 8 til 16 på telefon 33 47 01 00. Produktene våre kan du kjøpe på messen, i denne nettbutikken eller hos Byggmakker Tiller i Trondheim.

Gratis inngang.
Ønsker du gratis inngang så spanderer vi inngangsbiletten. Klikk på følgende link for å få gratis inngang på boligmessen i Trondheim.

Ring oss, vi hjeper deg gjerne!