Kontor

BEDRE INNEKLIMA PÅ KONTORET

Du tilbringer en tredjedel av livet ditt på kontoret. Er du sikker på at du har riktig inneklima på kontoret? Til bruk på kontoret vil vi anbefale følgende produkter:

- Luftrenser for kontorMeaco AirVax luftrenser er ideell til bruk i kontormiljøer. Den er liten og har et pent design. Den fjerner de minste partiklene og den fjerner også skadelige gasser som kan oppstå. Meaco AirVax fjerner i tillegg virus og bakterier, slik at arbeidsplassen blir tryggere og du får et lavere sykefravær. En Meaco AirVax passer for ca 25 kvadratmeter, og vi har kunder som setter en luftrenser på hvert kontor. Gi dine arbeidstagere et bedre og renere inneklima. Gi dem en AirVax idag.

- Luftrenser for fellesareal. Skal du rense luften i store rom som fellesarealer, inngangparti, kantine eller et kontorfellesskap så trenger du en stor maskin med stor kapasitet. MeacoClean Maxi er en slik maskin. Den renser luften med et HEPA-filter i kombinasjon med et kullfilter og en UV-lampe. Stor maskin med stor luftstrøm egnet for de store rom.

- Luftavfukter for å unngå for fuktig luft. Du tror kanskje ventilasjonsanlegget ditt sikrer deg en riktig luftfuktighet. Slik er det ikke bestandig. Blir det for fuktig på kontoret så blir folk sløve.  De kan få vondt i hodet, få konsentrasjonsvansker og arbeider dårligere. Ved bruk på kontoret kan lydnivået være vesentlig. Velg Meaco DD8L for det laveste lydnivå. På fellesrom der lydnivå ikke har den helt store betydningen kan du trygt bruke Meaco 25L Platinum. Den er veldig blillig i bruk, og jobber også relativt stillegående

- Norge har et svært varierende klima. Selv om vi fokuserer mye på våre luftavfuktere så er det noen ganger nødvendig å tilsette fuktighet også. Spesielt når det er kald ute om vinteren så blir inneluften svært tørr. Dette gir tørre øyne, tøre slimhinner, tørr og sprukken hud og det er årsakt itil mye statisk elektrisitet. Alt dette kan reduseres eller fjernes. Kjøp en luftfukter og du vil få et bedre inneklima i de tørre periodene om vinteren. Husk dog på å kjøpe en med hygrostat, slik at det ikke blir for fuktig. Kjøper du en ultrasonisk luftfukter så har du en maskin som både ser pen ut og som arbeider nærmest helt lydløst.