Bedre Inneklima AS stiller ut på IFA-messen også i 2019.

Vi vil være tilgjengelig på tre steder:

MEACO i hall 8.1 - stand 221
Meaco er en britisk produsent av produkter for et bedre inneklima, med spesielt fokus på luftavfuktere og luftrensere. Meaco representeres i Norden av Bedre Inneklima AS.

STYLIES i hall 7.1c - stand 106
Sveitsisk produsent av produkter for inneklima, med spesielt fokus på luftfukter og luftrenser. Representeres i hele Norden av Bedre Inneklima AS.

WINIX i hall 8.1 - stand 212
Winix er en koreansk produsent av luftrensere. Winix representeres i Norden av Bedre Inneklima AS.

BONECO i hall 6.1 - stand 108
Boneco er en sveitsisk produsent av produkter for et bedre inneklima. Luftrensere, luftfuktere og vifter er deres kjerneprodukter. Boneco har lang erfaring, og representeres i Norge av Bedre Inneklima AS

Det vil være to representanter fra Bedre Inneklima AS tilstede på disse standene. Disse standene ligger veldig nærme hverandre, og vi vil forsøke å være mest mulig tilgjengelig på dem begge. Kontakt oss gjerne for en avtale, eller kom innom standen og ta en sjans på at vi er der. Er vi ikke der så kan du ringe oss og vi vil ikke være langt unna. Vi har følgende telefoner med oss på messen:

Jarle Karlsrud - 95041135
Jon Bjåen - 9690 5288

Fagbladet Elektronikkbransjen har laget en oversikt over alle norske bedrifter som stiller ut på årets IFA-messe i Berlin. Du kan se denne oversikten her.

Vil du lese mer om tidligere IFA-messer vi har deltatt på, så kan du se disse linkene:

Bedre Inneklima AS på IFA 2018
Bedre Inneklima AS på IFA 2017
Bedre Inneklima AS på IFA 2016

Bedre Inneklima IFA 2019 Berlin

 

 

Til forsiden Mer om dette emnet