Meaco UK og den nordiske importøren Bedre Inneklima AS stiller ut på IFA-messen i Berlin også i 2018. 

Møt oss i hall 8.1 og stand 221.

Meaco stiller ut på IFA 2018.

Siste: Se oversikt over alle utstillere med norsk representant her.

IFA er en av Europas viktigste messer for forbrukerelektronikk. I fjor hadde IFA 159.000 kvadratmeter gulvplass til 1.805 utstillere. Dette bekrefter IFAs rolle som den ledende utstillingsvinduet for den globale teknologibransjen. IFA 2018 vil ikke bare være vert for mer innovasjon og produktlanseringer enn noe tidligere arrangement, og det vil også presentere flere digitale livsstilsprodukter på ett sted enn noe annet show over hele verden.

IFA i Berlin presenterer de nyeste produktene og innovasjonene i hjertet av Europas viktigste regionale marked. Bare IFA tilbyr en så omfattende oversikt over det internasjonale markedet og tiltrekker seg oppmerksomheten til internasjonale handelsbesøkere hvert år fra mer enn 100 land. IFA er det viktigste møtestedet for viktige forhandlere, kjøpere og eksperter fra industrien og media. IFA 2018 finner sted på Messe Berlin utstillingsområde fra 31. august til 5. september.

Hovedmålet: Å fokusere enda mer på innovasjon og gi besøkende og media med de nyeste trender og emner samlet på ett sted.

Det pleier ikke å være så mange norske utstillere på IFA i Berlin, men noen er det. I tillegg til Meaco og Bedre Inneklima ser vi ofte både Temptech og Mill. 

Meaco UK og Bedre Inneklima AS har tradisjon for å stille ut side nyheter på IFA i Berlin. På messen kan du treffe menneskene bak selskapene. Representanter for det britiske selskapet Meaco UK vil være på plass under hele messen. Representanter for Bedre Inneklima AS vil være på messen mandag og tirsdag. Kom gjerne innom for å hilse på oss og for å se våre planer for denne sesongen og for kommende sesonger. Meaco har mye spennende på gang!

Bildet over viser Jarle Karlsrud (Bedre Inneklima) og Chris Michael (Meaco UK) på IFA i 2016, som omtalt i bransjemagasinet Elektronikkbransjen. Her ble Meacos vfukter DD8L Zambezi lansert.

Bildet nedenfor viser Jarle Karlsrud på IFA i 2018, da Meacos nye varmeovner ble lansert.

Jarle Karlsrud Bedre Inneklima AS IFA 2017

Møt oss i hall 8.1 og stand 221. Se oversikt her for norske representanter på messen (laget av foreningenElektronikkbransjen):

Meaco og Bedre Inneklima i hall 8.1 på IFA 2018

Til forsiden Mer om dette emnet