Meaco og Bedre Inneklima stiller ut på årets IFA-messe i Berlin!

I 2017 holdes IFA den 1. til 6. september 2017 - Stand 217 i hall 8.1.

IFA er en av verdens største messer for forbrukerelektronikk, og Meaco stiller ut for andre gang på rad. I fjor var det over 1800 utstillere av elektronikk, og det var mange nyheter som ble presentert. For Meaco sin del var 2016 den første året som utstiller, og resultatet var så godt at stand for 2017 ble bestilt umiddelbart.

Hvem besøker IFA?
Messen er godt besøkt av butikkpersonale hos forhandlere av hjemmeelektronikk, slik som Euronics og Power. De store nettbutikkene som KomplettTretti og WhiteAway sender også sine innkjøpere og kategoriansvarlige.

Det er mange nyheter som vises på IFA i Berlin, så pressen er også tilstede. Foreningen for den norske elektronikkbransjen er naturlig nok på plass, og rapporterer om interessante nyheter. I fjor omtalte de også Meacos og Bedre Inneklimas første utstilling på IFA - les artikkel her.

Bedre Inneklima og Meaco på IFA i 2016 - artikkel fra Elektronikkbransjen

Hvem stiller ut på IFA?
De aller fleste store produsenter av hjemmeelektronikk stiller ut på IFA i Berlin. Dette er selskaper som Samsung, Grundig, Bissell, Siemens, Electrolux og Philips. Det er ikke så veldig mange norske utstillere, men Mill InternationalTemptech og Bedre Inneklima stilte ut. Vil du se hele utstillerlisten så kan du finne det her.

Meaco og Bedre Inneklima AS stiller på IFA også i 2017.
Meaco bestilte sin stand for 2017 allerede på messen i 2016, og vil være på plass i hele messeperioden.
Bedre Inneklima AS vil ha norsk representant på messen i deler av tiden.

Kom gjerne innom vår stand. Standnummer vil bli tilgjengelig når messen nærmer seg. Du kan komme innom når du rusler forbi, eller du kan avtale et tidspunkt med oss på forhånd. Det kan være lurt om du har konkrete ting du vil diskutere, eller om du vil ha en grundigere gjennomgang av produkter og nyheter, eller om du er fra pressen og vil ha et intervju. Kontakt oss på telefon (0047) 33 47 01 00 for en avtale, eller kontakt oss på vårt kontaktskjema.

Vi gleder oss til å snakke med deg på IFA 2017 i Berlin - Stand 217 i hall 8.1.

Meaco på IFA 2017Meaco og Bedre Inneklima stiller ut på messen IFA også i 2017Bedre Inneklima på IFA 2017

Bedre Inneklima AS er en norsk grossist av produkter for et bedre inneklima. Selskapet selger sine produkter gjennom en lang rekke forhandlere over hele Norden. Bedre Inneklima holder til i Sandefjord og ble kåret til Gaselle nummer 3 i Vestfold av Dagens Næringsliv i 2016. (Vi vet allerede at selskapet blir Gaselle også i 2017).

Selskapet har den siste tiden opplevt stor vekst, og flytter i løpet av 2017 til større lokaler på Pindsle i Sandefjord. I tillegg til dette har selskapet et avdelingskontor i Trondhjem. Bedre Inneklima AS representerer Meaco i Norge, Sverige og Danmark, og har gjort det siden 2010.

Meaco er en av europas mest fremgangsrike produsenter av inneklimaprodukter. Meaco produserer luftavfuktere, luftrensere og luftfuktere. Merket har vunnet en rekke tester de siste årene og har fått meget gode omtaler i pressen for sine innovative og energisparende produkter. Meaco holder til i Storbrittannia, og har produksjon på forskjellige plasser i Europa og Asia. Meaco har jobbet med løsninger for et bedre inneklima siden 1991.

Til forsiden Mer om dette emnet