Patrick Beijl fra Winix Europe besøker Bedre Inneklima AS i Sandefjord for å introdusere Winix luftrensere i Norden

Winix er en av verdens største produsenter av luftrensere. Luftrenserne produseres i Sørkorea, og selges over store deler av verden I tillegg til Asia er Winix også store i Nordamerika. Winix produserer luftrensere selv, og produserer i tillegg luftrensere for andre varemerker. Derfor vil du kunne se flere av Winix sine spesialiteter også på andre luftrensere, men Winix er originalen.

Winix har blitt solgt i Norden i noen år, men etter en reorganisering av selskapets strategi for Europa har Winix valgt å samarbeide med Bedre Inneklima AS for salg, service og distribusjon i Norden. Bedre Inneklima AS har lang erfaring med produkter for inneklima, og har spesialisert seg på luftavfuktere, luftfuktere og luftrensere. Da Winix skulle finne en ny partner for Norden var det naturlig å ta kontakt med Bedre Inneklima AS.

Winix i Norge
Patrick Beijl fra Winix og Jarle Karlsrud fra Bedre Inneklima viser frem en Winix Zero luftrenser

Stort behov for luftrensere i Norden
Selv om mange tror at vi har ren og trygg luft i Norge, Sverige og Danmark så er det likevel et stort behov for luftrensere hos oss. Det er flere årsaker til dette:

  1. Pollen. Vi har mye pollen i Norden, og vi har en lang sesong. Mange sliter med pollenallergi, og en luftrenser er en trygg og effektiv måte å redusere symptomene på. Mange ønsker å bruke luftrenser for å kunne redusere bruken av medisin.
  2. Trafikkforurensning. Mange mennesker bor i de store byene Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondhjem. Her er det mye trafikkforurensning, spesielt om vinteren. De som bor i slike utsatte steder bør bruke en luftrenser både for å redusere plagene, men også preventivt før man får problemer.
  3. Oppussing og byggematerialer. Nordmenn er i verdenstoppen når det gjelder oppussing. Flere og flere blir bevisste på at byggematerialer kan avgi forurensning i lang tid etter oppussingen. Dette gjelder maling, fint støv, avdunsting fra gulvbelegg og tekstiler fra møbler, gardiner og klesvask. Det er mange kilder til kjemikalier og svevestøv som en luftrenser kan redusere før det er et problem.

Winix luftrensere i verdensklasse
Winix luftrensere er ledende på teknologi både i Asia og Nordamerika. For det Europeiske markedet satses det på de tre toppmodellene Winix Zero N, Winix Zero og Winix Zero Pro. 

Winix Zero N er spesielt utviklet for bruk i soverom og barnerom.

Winix Zero er en god universell luftrenser som passer de fleste leiligheter og eneboliger.

Winix Zero Pro er en kraftig modell for dem med store behov og dem som ønsker den absolutt beste renseteknologien.

Alle modellene har effektive HEPA-filter. De to største modellene har også Winix sitt rensesystem PlasmaWave.

 winix luftrensere introduseres i norge

Fagbladet til Stiftelsen Elektronikkbransjen har også omtalt saken i sin artikkel.

Elektronikkbransjen omtaler Winix og Bedre Inneklima etter IFA i Berlin.