Opplæring av ansatte hos Bedre Inneklima AS
Opplæring er viktig! Rune Thomasssen jobber for Bedre Inneklima AS som agent i Trøndelag og nordover. Noen ganger tar Rune seg turen ned til hovedkontoret i Sandefjord for å få litt faglig og sosialt påfyll.

Vinteren 2018 startet Bedre Inneklima AS med et nytt varemerke, og Rune benyttet anledningen til å lære mer om luftfuktere. Stylies er et sveitsisk merke som har spesialisert seg på luftfuktere for å øke luftfuktigheten i luften. Fra før jobber Bedre Inneklima AS mye med britiske Meaco som er spesielister på luftavfuktere. Med det nye samarbeidet som er inngått med Stylies blir Bedre Inneklima AS nå spesialister på både å fjerne fuktighet og tilsette fuktighet.

Hvorfor begge deler?
Vi får stadig spørsmål om hvorfor vi jobber med både luftfuktere og luftavfuktere. Grunnen til det er at det er store sesongvariasjoner i Norge. Vår, sommer og høst er det som regel behov for å fjerne fuktighet. Når det er kaldt om vinteren er det et stort behov for å tilsette fuktighet.

Opplæring ansatte bedre inneklima
Bildet viser Jarle Karlsrud og Rune Thomassen på opplæring ved hovedkontoret i Sandefjord.
Produktene som ble gjennomgått var blant annet luftfuktere fra Stylies.

Fire måter å jobbe på!
I Norge har det frem til nå vært vanlig å bruke ultrasoniske luftfuktere når privatpersoner skal øke luftfuktigheten i boligen. Ultrasoniske luftfuktere er effektive, men de har også noen utfordringer. Det legger seg ofte vann på bordet der apparatet står. Mange opplever også et det kommer en hvitt støv i nærheten av luftfukteren. (Enkelte er også engstlige for at de i ekstreme tilfeller kan spre legionellasmitte.)

Alle disse problemene er noe Stylies har løsningen på. Stylies har totalt fire måter å tilsette fuktighet, hvor ultrasonisk kun er en av dem. Andre måter å tilsette fuktighet på er:

  • naturlig fordamning (evaporativ)
  • koking av vann (varm damp)
  • luftvasker (kombinert luftrenser og luftfukter)

Nå som Rune Thomassen har vært på opplæring hos Bedre Inneklima AS så vet han forskjellen på disse. Det er viktig, slik at han kan gi god service og opplæring til forhandlere nord i Norge. Vil du vite mer om disse forskjellige metodene for å tilsette fuktighet så kan du lese mer her. Holder du til i Trøndelag eller nordover så er du velkommen til be Rune komme på besøk til deg. Han er nå opplært i både å tilsette fukttighet og i å fjerne fuktighet. Bruk gjerne dette skjemaet for å komme i kontakt med ham.

Til forsiden Mer om dette emnet