Air Naturel skifter navn til air & me
Air Naturel er en fransk produsent av apparater for et bedre inneklima. I 2019 skifter Air Naturel navn til air&me. Våren 2019 var gründer og daglig leder Nicolas Plante på besøk hos sin nordiske distributør Bedre Inneklima AS for å fortelle om navneendringen og for å fortelle om alle de nye produktene som kommer fremover.

I forbindelse med endringen av navn har Nicolas også fått med seg en ekstern investor. Den ekstra kapitalen betyr at Nicolas virkelig kan satse på innovasjon og nye produkter. Allerede i løpet av året kommer vi til å se resultater av dette. Til sommeren kommer det nye luftavfuktere , luftfuktere og luftrensere som har et nytt og fransk design. Flere av de nye produktene kan også koples opp mot internett, og styres via en app på telefonen. Du kan da få informasjon på telefonen om hvor mye fuktighet du har i rommet og hvor ye partikler du har i rommet. Du kan også se hvordan dette varierer gjennom døgnet, gjennom uka eller gjennom året. Ved å ha mer informasjon tilgjengelig kan du også ta bedre kvalifiseerte valg. Vi hos Bedre Inneklima AS ser virkelig frem til å ta del i denne utviklingen.

 Nicolas Plante air me Jarle Karlsrud Bedre Inneklima
Bildet viser Nicolas Plante fra air&me og Jarle Karlsrud  hos Bedre Inneklima AS. Begge er strålende fornøyd med samarbeidet i Norden.

I Norden blir air&me distribuert av Bedre Inneklima AS
Bedre Inneklima AS er en faghandel og en spesialist innen produkter og løsninger for et bedre inneklima. De distribuerer kjente varemerker som Meaco, AridaStylies og Opranic. Bedre Inneklima AS har jobbet med air&me siden 2016 og selger deres produkter gjennom forhandlere over hele Norden.

air&me har alltid vært fokusert på design, ytelse og innovasjon. Med den nye investoren og den nye profilen ligger alt til rette for at norske, svenske og danske kunder skal få de beste inneklimaprodukter som er å oppdrive. Husk at et godt inneklima tar vare på din helse og dine eiendeler.

air and me air naturel nytt navn