Meaco og Bedre Inneklima 10 års samabeid 2020

10 års samarbeid mellom Meaco og Bedre Inneklima AS
Når dette skrives i oktober 2020 er det ett år siden Jarle Karlsrud (Bedre Inneklima AS) sendte den første mailen til Chris Michael (Meaco UK Ltd). Jarle ville bli Meacos representant i Norden, og bad om å få en god pris på 5 luftavfuktere. Chris syntes dette var lite, og svarte at Jarle måtte kjøpe mer. I gjengjeld skulle Chris hjelpe Jarle med salget av avfukterne. De ble enige om at Jarle bestilte en full pall på 30 avfuktere av typen Meaco DD122FW, som var bestselger og testvinner på den tiden.

Den gang, i 2010, drev Jarle en liten nettbutikk med båtutstyr, hvor denne avfukteren skulle selges. Han fant fort ut at Meaco hadde gode produkter og et godt system for å ta vare på sine forhandlere. Etterhvert satset Jarle 100% på produktene fra Meaco, og sa opp sin jobb som prosjektingeniør. Det har blitt adskillige paller med avfuktere etter dette, og de mest populære avfukterne kjøpes nå i containervolum.

Nå i 2020 har Bedre Inneklima AS vokst ut av kjelleren der Jarle startet. Bedre Inneklima AS ligger nå på Pindsle industriområde i Sandefjord, har nå 6 ansatte og ligger an til en omsetning mellom 25 og 30 millioner. Bedre Inneklima AS representerer Meaco i hele Norden, og selger via store aktører som Komplett, Elkjøp, Byggmakker, Optimera og båtutstyrsbutikkene.

På grunn av coronaviruset som har stanset de aller fleste reiser har Chris og Jarle ikke møtt hverandre for å feire jubileumet, men Chris sendte en kake for å markere det hele. Begge parter er enige om at de første ti årene har vært en god læretid, og at tiden nå er inne for å satse skikkelig og virkelig bli store innen inneklima i Norden. Begge parter ser frem til et godt samarbeid de neste ti årene.

10 år med Meaco