Kan du handle trygt hos Bedre Inneklima AS?
Idag finnes det mange nettbutikker. Hvem er til å stole på? Hvem sender varene raskt? Hvem gir deg god informasjon og hjelp før du kjøper noe? Hvem er der for deg etter at du har kjøpt noe? Får du den hjelpen du trenger?

 


Vi hos Bedre Inneklima AS gjør alt vi kan for at du skal være fornøyd, både før, under og etter en handel. Det sier også alle andre. Hvem kan du stole på?

For å hjelpe deg til å finne ut om du kan stole på oss, så ber vi våre kunder om tilbakemelding. Vi tar gjerne imot tilbakemelding på steder der andre kan se hva du mener. Gir du oss en slik tilbakemelding, så kan andre se hva du mener, og du kan hjelpe andre til å ta et riktig valg.

Trustpilot Bedre Inneklima rating review omtale

Trustpilot er en tjeneste som samler inn omtaler av firmaer. Dette gjør at du kan få en uavhengig vurdering av om vi er til å stole på. Gå gjerne inn og les hva andre kunder mener om oss, på godt og vondt. Legg gjerne også inn din mening om oss, så andre kan få høre om din erfaring.

Trustpilot samler inn vurderinger av oss som firma, og ikke spesifikt om produktene vi selger. Ønsker du å se uavhengige omtaler av produkter så kan du se hvert enkelt produkt hos oss, eller du kan bruke andre tjenester som for eksempel prisjakt.no

facebook rating Bedre Inneklima omtale

Ale kjenner facebook, og de fleste vet at man kan omtale og vurdere bedrifter her. Se hva andre har skrevet om oss på facebook, og leggg gjerne igjen noen ord om din mening om oss.

Google rating omtale Bedre Inneklima

Google samler også inn omtaler av firmaer. Du kan lese hva folk mener om oss på Google her.

Ikke stol på oss, stol på alle andre!
Vi håper vi betjener våre kunder på best mulig måte, men ikke stol på oss i denne sammenhengen. Sjekk hva andre sier om oss. Bruk de kanalene du selv føler deg komfortabel med, og les selv hva andre mener.

Hjelp oss, og hjelp alle andre
Hjelp andre med å velge riktig. Legg igjen en omtale av oss hos TrustpilotFacebook eller Google. Da vil de som kommer etter deg kunne nyte godt av din erfaring og dine meninger. Både vi og neste kunde setter stor pris på det.

 Takk for omtalen!

Tilbake til forsiden Bedre Inneklima AS