Bedre Inneklima AS inngår samarbeid med Mestergruppen AS.
Mestergruppen forhandler inneklima meaco arida
Mestergruppen er en av Norges største konsern for byggevarer, og eier byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet og XL-BYGG. Til sammen representerer dette over 220 byggevarehus over hele landet. Dette er velkvalifiserte byggevarehus som er førstevalget for mange av landets byggmestere og boligeiere.

Fuktighet og inneklima er en viktig del, både i byggeprosessen og når folk senere skal bo i husene. Derfor er det viktig for Mestergruppen å tilby gode løsninger og produkter for å sikre et godt inneklima. Mestergruppen har derfor valgt å inngå et samarbeid med Bedre Inneklima AS der Bedre Inneklima AS skal bistå Mestergruppens medlemmer med både kompetanse og produkter. Byggevarehusene har allerede begynt å fylle hyllene med avfuktere, luftfuktere og luftrensere fra Arida, Meaco, Air&Me og Stylies. I løpet av året vil de fleste produkter være på plass, men du kan allerede nå be ditt nærmeste byggevarehus bestille inn det du trenger for å ta vare på din helse og dine eiendeler.

Mestergruppen selger utstyr for bedre inneklima

Samarbeidet omfatter produkter både for private konsumenter og proffe byggere.
Private konsumenter vil dra kjensel på kjente merkenavn som Meaco avfuktereStylies luftfuktere og en rekke forskjellige luftrensere.

Proffe byggere vil sette stor pris på god og effektiv tilgang på byggtørkere, avfuktere og profesjonelle luftrensere til deres bruk i byggeprosessen. Bedre Inneklima AS fører proffe varer fra både Meaco og Arida.

Til forsiden Mer om dette emnet