Air & me er det nye navnet for Air Naturel

Air Naturel bytter navn til Air and me

Vinteren 2019 bytter Air Naturel navn til Air & me
Air Naturel har blitt solgt i Norge i mange år, og er representert av Bedre Inneklima AS i Sandefjord. Air Naturel (Nå: Air & me) er produkter som gir deg et bedre inneklima, med flott fransk design. I forbindelse med en voldsom vekst hos selskapet har de fått inn mer profesjonelle investorer, en rekke nye produkter og et nytt og mer internasjonalt navn. Air Naturel vokser nå mer utenfor Frankrike, og ønsker derfor å ha et mer internasjonalt navn og en ny logo.

Dobbel logo i overgangen
I en overgangsperiode vil man oppleve at produktene markedsføres med begge navnene. I de nærmeste årene vil produktene selges som "Air & me, by Air Naturel". På lang sikt vil vi tro at Air Naturel forsvinner helt, og at Air & me tar helt over.

Bedre Inneklima AS lagerfører Air & me for Norden
Air & me lagerføres og selges av Bedre Inneklima AS i Sandefjord, Norge. Herfra distribueres det til hele Norden. Bedre Inneklima AS er en distributør som selger inneklimaprodukter gjennom forhandlere i Norge, Sverige og Danmark. Mange av disse selger idag Air Naturel / Air & me. Har du en butikk der det kan passe å selge denne type produkter, så ta gjerne kontakt med oss.

Air & me produserer luftfukter, luftrenservifter og aromadiffusorer

Her kan du se et utvag av produktene fra Air & me

Til forsiden Mer om dette emnet