Ikke stå og frys på markedet!
Har du en torgvogn eller en pop up store? Står du på messe? Har du en utendørs butikk?
Da vet du hvor kaldt det kan være å stå stille i kulda! Det behøver ikke være så veldig kaldt heller, før du blir kald av å stå stille utendørs hele dagen. 

En av våre kunder bruker Opranic mellombølge terrassevarmer i sin pop up store, og er svært fornøyd. Vi spurte henne om hennes erfaringer med Opranic terrassevarmer i hennes pop up store.

varme pop up torgvogn butikk

Pass på effekten
Det er begrenset tilgang på strøm i en Pop up store. Som regel får vi en 16 Ampere kurs, og det er ikke alltid så lett å vite hvor sikringen er hen. Derfor vil vi være sikre på at vi ikke tar sikringen. Dette er grunnen til at vi valgte to såpass små varmelamper som 1.400 Watt. Da vet vi at vi kan bruke begge to på full styrke, og fortsatt ha noe igjen til lys og lading av telefonen.

Fordeling i vogna
Vi har plassert en på hver side av vogna. Vi har sett etter en stund at vi gjerne skulle hatt en i midften også, for å fordele varmen enda bedre. Nå har vi en av de største vognene her, så for en vogn av vanlig størrelse passer det nok fint med to varmelamper slik vi har det her.

Høyde, plassering
En liten endring vi ville gjort hvis vi skulle montert dem igjen: De bør henge høyt nok. Ikke for å spre varmen bedre, men for at kundene ikke skal stange hodet i dem. De ser taket som stikker ut, og varmelampene er litt lavere enn taket. Det går som regel bra, men vi har hatt et par tilfeller der noen har sett dem i siste liten.

Forsiktig før transport
Terrassevarmere er ømfintlig for bevegelser. Dette vet vi fra lyskastere vi har brukt i andre sammenhenger. Derfor vet vi at det er viktig å la lampene kjøle seg godt ned før vi kjører videre med vogna. Vi har gjort det til en vane å slå av lampene som noe av det første vi gjør når vogna skal pakkes sammen for transport til neste sted.

Tips til andre
Om jeg har noen tips til andre? Ja, løp og kjøp! Nå er det mye mer behagelig enn tidligere, både for oss og for kundene. Vi ser at også kundene liker å varme seg, og vi synes de blir lengre her enn i de andre bodene. Blir de lengre, så kjøper de ofte mer også, og da er det jo god økonomi å ha varme i torgboden.