Gründeriet er et kontorfellesskap i Sandefjord, der gründere, etablerere og start ups møtes.

Gründeriet ligger strategisk til på gateplan midt i Sandefjord sentrum. Det er et yrende liv, der nye ideer klekkes ut og folk jobber, utvikler, tenker og mingler. Her finner man fremtidens næringsliv og fremtidens arbeidsplasser.

I tillegg til dette så finner man trafikkforurensning som kommer rett inn fra den trafikkerte gaten utenfor. Man finner virus og bakterier fra de mange besøkende som kommer og går. Man finner fiber fra tekstiler, papirstøv fra kopimaskiner og allergener som kollegaen din har med seg fra hunden hjemme. Alt samles i ett stort kontorfellesskap, og mixes sammen til en cocktail. Ventilasjonsanlegget renser noe av det som kommer utenfra, men klarer ikke å håndtere alle partiklene som menneskene tar med seg og som kommer inn gjennom døren hver gang folk kommer og går.

Vi vil alle ha moderne arbeidsplasser, både idag og i fremtiden. Vi ønsker derfor å heie på dagens gründere, som skal skape morgendagens jobber. Da må vi også sørge for at de kan jobbe og tenke i ren luft.

Gründeriet bruker luftrensere fra Bedre Inneklima AS. Konseptet er enkelt:

  1. Grunderiet betaler en sum hver måned
  2. Bedre Inneklima AS setter ut luftrensere som passer til lokalet
  3. Bedre Inneklima kommer jevnlig for inspeksjon og rengjøring av utstyret, så lenge avtalen løper
  4. Gründeriets eiere og leietagere kan konsenterere seg om det de er best på, så sørger Bedre Inneklima AS for at luften er ren og trygg

 

Kan dette passe for deg og ditt kontor?
Kontakt oss idag, eller ring Bedre Inneklima AS på 33470100. Du kan også ringe vår selger direkte: Raymond Ystenes 9138 9433