Bedre Inneklima AS installerer helsesystemet LightAir Health+ hos facility managementselskapet Coor i Lysaker, Oslo. Helsesystemet er unikt på to måter.

1. LightAir-systemet renser luften og hemmer virus på en unik måte. Den spesielle rensemetoden renser luften uten bruk av vanlige luftfilter. Dette gjør at utstyret har en veldig høy rensekapasitet, kombinert med lavt lydnivå, lavt strømforbruk og lave utgifter til filter.

Kombinert med en ionegenerator som nøytraliserer virus i luften gir dette den best mulige beskyttelse for liv og helse.

2. Utstyret selges ikke, men leies ut over lang tid. Det er tjenesten "ren luft" som selges, og for kunden har det ingen betydning hvordan oppgaven løses. Partikler og virus skal fjernes fra luften, og kunden skal ha minst mulig arbeid og kostnader. Så lenge kunden har behov for ren luft jobber systemet. Når kunden ønsker å avslutte hentes utstyret tilbake, uten spørsmål eller ekstra kostnader.

- Vi sammenligner ofte jobben vår med en snekker, sier Jarle Karlsrud. Vår jobb er å gi kunden ren og trygg luft, på samme måte som en snekker skal bygge et hus. Ingen spør hva slags hammer eller sag snekkeren bruker for å bygge huset. På samme måte er det ingen som har behov for å ta stilling til utstyret vi benytter, så lenge de får tjenesten de betaler for. Vår tjeneste er ren og trygg luft så lenge samarbeidet pågår.

Coor drifter næringsbygg
Coor er et selskap som driver med facility management. De tilbyr tjenester som gjør at en næringsbygg skal fungere optimalt etter hensikten. Dette kan være vaktmestertjenester, renholdstjenester eller drift av kantine. Coor har også egne kontorer, og drifter dette optimalt som en slags referanse.

Så kom coronaviruset
Våren 2020 kom coronaviruset til Norge. Halve Norge stengte, og mange jobber fra hjemmekontor. Det snudde opp ned på aktivitetene hos Coor, og de satte iverk krisetiltak. Mens de sørget for at andre næringsbygg fortsatt kunne være operative, måtte de selv sørge for at deres egne lokaler er trygge å komme tilbake til den dagen driften åpner som normalt. Luften må renses og virus må fjernes. Det skal være trygt å komme tilbake på jobb!

LightAir og Bedre Inneklima AS har løsningene
Bedre Inneklima AS i Sandefjord har et langt og godt samarbeid med det svenske selskapet LightAir. Sammen har de skapt systemet LightAir Health +, et konsept der ren luft selges som en tjeneste. Enkelt fortalt fungerer det som følger:

- LightAir tar produktutvikling og kapitalkostnaden ved utstyret. Kunden behøver ikke å binde kapital i et utstyr der de føler seg usikre på virkningen av.

- Bedre Inneklima AS sørger for driften. Selskapet bistår med installasjonen, og utarbeider rutiner for drift. Bedre Inneklima AS vil også kunne påta seg fullt driftsansvar med filterrengjøring og filterbytte. Kunden behøver ikke å bekymre seg for noe som helst.

- Enkelt å prøve, enkelt å avslutte. Så lenge der er behov for ren luft løper abonnementskostnaden. Ønsker kunden å avslutte, flytte til andre lokaler, legge ned eller forsøke et annet stystem så er det bare å si opp. Utstyret leveres tilbake og kostnaden forsvinner over natten. Det er ingen risiko og ikke noe utstyr som er kjøpt for en høy pris.

Jarle Karlsrud er daglig leder hos Bedre Inneklima AS, og sier: - Jeg har stor tro på ren og trygg luft som en tjeneste. Ingen skal være nødt til å investere store beløp i et anlegg de ikke føler seg sikre på. Lei heller tjenesten, og avslutt om du ikke er fornøyd.

Virushemmer kontor
Virushemmere plassert på gulvet i påvente av en permanent installasjon. LightAir Evolution gir god beskyttelse mot virus og sykdommer.

LightAir Health + hos Coor
Raymond Ystenes fra Bedre Inneklima AS forklarer hvordan kunden skal forholde seg til utstyret.

Ønsker du å vurdere LightAir Health+ til din bedrift?
Vil du kjøpe ren og trygg luft som en tjeneste, og ikke som et fysisk produkt du selv må drifte?
Ring oss idag for å diskutere løsninger og priser:

- Raymond Ystenes, mobil: 913 89 433
- Jarle Karlsrud, mobil: 950 41 135
- Bedre Inneklima AS, kontor: 3347 0100