Vi gir deg bedre inneklima, men vi ønsker også å gjøre verden til et bedre sted!

Meaco som produsent og Bedre Inneklima som importør ønsker å gjøre verden til et bedre sted, og vi hjelper derfor noen utvalgte organisasjoner. Ved å kjøpe et produkt hos oss kan du også bidra.

I 2017 samarbeider vi med følgende organisasjoner:

- Vi viderefører samarbeidet med David Shepherd Wildlife Foundation. Høsten 2017 gav Meacos direktør Chris Michael 225.000 kroner til organisasjonen, og lovet å videreføre samarbeidet og støtten også etter dette. Fagbladet Elektronikkbransjen omtalte saken.

- I 2017 og 2018 samarbeider vi lokalt med Sandar Idrettslag. Bedre Inneklima AS gir sitt bidrag til den nye Sandarhallen, og er på den måten med på å gi barn og ungdom i lokalmiljøet et godt sted å være.

Vi takker deg for at du handler hos oss, så vi kan hjelpe andre.

Bedre Inneklima støtter Sandar Idrettslag

I 2016 samarbeider vi med følgende organisasjoner: 

David Shepherd Wildlife Foundation

Kjøper du en Meaco DD8L Zambezi hos oss eller hos en av våre norske forhandlere, så går det automatisk 25 kr* til David Shepherd Wildlife Foundation.

David Shepherd Wildlife Foundation er en liten og effektiv organisasjon som jobber for å redde utrydningstruede dyr. Ett av dyrene de jobber med er den afrikanske elefanten.

Kjøper du Meaco DD8L Zambezi gjør du livet bedre både for deg, din familie og den afrikanske elefanten.

Les mer om David Shepherd Wildlife Foundation her, og les om deres hjelp til elefantene her.

       

* Det gis 2 britiske pund pr solgte Meaco DD8L Zambezi, som tilsvarer ca 25 norske kroner.

 

La Humla Suse

Kjøper du et produkt fra Meaco eller Bissell i denne nettbutikken så går det automatisk 25 kroner til den norske organisasjonen La Humla Suse.

La Humla Suse er en ideell forening som jobber for å sikre humlers levekår i Norge. Blant foreningens styremedlemmer finnes flere av landets fremste humleeksperter. Foreningen kartlegger humlenes situasjon, gjennomfører humlevennlige aktiviteter og sprer kunnskap om humlenes behov gjennom undervisning, foredrag, kurs og humlevandringer.

Ved å kjøpe dette produktet bidrar du også til foreningens arbeid.

Les mer om La Humla Suse her, eller besøk deres facebookside her.


Bildet viser en jordhumle.