Bedre Inneklima sposer Sandar Idrettslag
Vi hos Bedre Inneklima AS går på jobben hver dag for å gjøre verden bedre, både for deg, for lokalmiljøet og for det globale miljøet. Dette er vårt lille bidrag til å gjøre verden bedre! Derfor er det en stor glede å kunne informere om at vi har sponset det lokale idrettslaget i Sandefjord, der vi holder til.

Vi kunne sponset det store idrettslaget. Vi kunne kjøpt bannerannonser på det store stadiumet som bærer navnet til en annen nettbutikk fra Sandefjord. Det ville nok gitt oss en større reklameverdi, men vi valgte å heller jobbe i det små og sponse Sandars gutter 2006. Laget blir trenet og heiet frem av den lokale snekkeren i byen, og spillerne blir kjørt til kamp av entusiastiske foreldre som står på sidelinja og heier i all slags vær. Laget har ikke for vane å vinne kampene, men de har det gøy, de opplever idrettsglede, samhold og vennskap. Dette er verdier vi ønsker å assosieres med. Derfor er vi med på å sponse draktene til Sandars unge lovende fotballspillere.

Vi vet at det er spillere som ikke har det så bra hjemme, og som har fotballen som sitt fristed og sin glede i hverdagen. Det gir oss glede å støtte idrettslaget som gleder dem.

Sandar Idrettslag sponsor Bedre Inneklima

God tradisjon for sosialt engasjement
Bedre Inneklima AS har god tradisjon for å vise sosialt engasjement. Dette gjelder både lokalt og globalt. Vi kan nevne noen eksempler:

Bedre Inneklima sponser Sandarhallen

Ønsker du å lese mer om vårt forhold til sosialt engasjement så kan du finne flere artikler om emnet her.

Sosialt engasjement Meaco og Bedre Inneklima