Hundegrinder

Hundegrinder fra Carlson Pet Products

Hvordan velge riktig hundegrind?
Det finnes hundegrind til bruk innendørs eller utendørs, i ulike størrelser, og med forskjellige design.
Her er noen spørsmål du bør stille deg selv:

Hvor skal grinden brukes? Innendørs eller utendørs.
Må grinden kunne åpnes? Vi har grinder både med og uten åpning. Skal mennesker lett kunne passere bør man velge en grind som kan åpnes dersom man har en stor hund. Har man en lav hund kan man velge en lav hundegrind som man enkelt kan skritte over. Skal man ikke gå gjennom grinden behøver man helle rikke en grind som kan åpnes.
Hvor stor er hunden din? Vi har grinder i flere høyder. De laveste er fine for små og mellomstore hunder, og er enkle å skritte over for mennesker. De høyeste sørger for å holde på plass store hunder, og hunder som er glade i å hoppe. Du kjenner di hund best, og er du i tvil kan det være lurt å velge en høy grind.
Hvor stor åpning skal du stenge av? Vi har grinder som kan tilpasses de aller fleste åpninger.
Hva slags design liker du? Vi har basisgrindene våre med et rent og enkelt design, og vi har et utvalg Design-grind for deg som ønsker det lille ekstra.
Trenger du utvidelser? Mange av grindene kan velges i forskjellige bredder og høyder. Se hvert enkelt produkt. Du kan også kjøpe utvidelser separat. Utvidelser finner du her.
Enda billigere? Noen ganger har vi B-varer med små skader, ødelagt emballasje eller andre små grunner til at de selges til redusert pris. Klikk her for å se om vi har en gunstig B-vare nå.