Betalingsalternativer hos Bedre Inneklima AS er trygge!

Det skal være helt trygt å være kunde hos oss, derfor bruker vi et anerkjent betalingssystem. Betalingsalternativer hos Bedre Inneklima AS er trygge og anerkjente løsninger. For oss er det viktig at du som kunde vet hvordan våre betalingsløsninger virker, derfor gir vi deg en liten introduksjon her. Hos oss kan du betale med

Klarna

Klarna sitt mål er at din handleopplevelse alltid skal være smoooth, fra varen blir bestilt til den er betalt. Har du handlet med Klarna før vil datamaskinen eller telefonen din ofte automatisk fylle ut kundedetaljene dine. Her er våre betalingsløsninger forklart på en enkel og smoooth måte – akkurat slik all betaling med Klarna er.

“Få først. Betal senere.” er betaling med faktura. Med denne løsningen får du muligheten til å betale inntil 30 dager etter at varene er sendt. Betalingsløsningen er kostnadsfri og det påløper ingen fakturagebyr. Så fort ordren er sendt fra oss vil du motta en faktura fra Klarna, og du kan enkelt holde styr over innbetalingene dine i Klarna-appen. Det betyr at du først betaler etter at varen er mottatt. Dersom du har bestilt fysiske varer kan velge om du ønsker å beholde disse eller ikke. Vi kaller det “Få først, betal senere”.

“Del opp.” gjør det mulig å delbetale ordren din over lenger tid. Dersom du ønsker dette alternativet vil du få en oversikt over kostnadsbildet forbundet med tjenesten før du velger om du skal benytte deg av den. Du betaler litt hver måned uten etablerings- eller administrasjonsgebyr.

“Abonnement.” gjør det mulig å få tilsendt ønskede varer til avtalt tidsplan. Kostnadsbildet presenteres før avtalen inngås i nettbutikken, og du betaler avtalt sum til avtalt tidspunkt. Betalingsalternativet har ingen etablerings- eller administrasjonsgebyr, og alle abonnement kan kanselleres når dette er ønskelig uten ekstra kostnad. Dette gjøres skriftlig eller via Min Side i nettbutikken. Kjøp med abonnement har ingen oppsigelsestid.

Bedre Inneklima betalingsmåter

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmåter kan vi be om dine personopplysninger i form av kontaktinformasjon og bestillingsinformasjon med Klarna i kassen. Dette gjør vi slik at Klarna kan vurdere om du kan velge betalingsmetodene, og tilpasse dem for deg. Dine personopplysninger som deles behandles i henhold til Klarnas egen informasjon om databeskyttelse.

Vipps

Du kan enkelt betale med Vipps hos oss. Det er sikkert og gratis for deg som kunde. Velg betaling med Vipps i kassen, fyll inn din kundeinformasjon og fortsett. Betalingen godkjennes i Vipps-appen på din mobiltelefon. Enkelt, kjapt og trygt.

Kreditt- eller debetkort

Kredittkort eller debetkort gjør det mulig å betale direkte ved bruk av dine kortdetaljer. I nettbutikken vår kan du enkelt benytte tradisjonell betaling med ditt bankkort som betalingsmetode.
Visa og Mastercard aksepteres.