Pressen om oss, Test og omtale

Bedre Inneklima i Finansavisen

Tekst og foto: Finansavisen / Hilde Oreld

Bedre Inneklima AS har én visjon: Tenk deg en verden der alle har ren og rygg luft!

Denne visjonen snakker vi om hver dag, og vi jobber for det hver dag. Som regel snakker vi med kundene om det, men noen ganger vil også pressen snakke med oss. I januar 2022 publiserte Finansavisen et intervju med Jarle Karlsrud som er grunnlegger av Bedre Inneklima AS.

I intervjuet forteller Jarle om hvordan det hele startet da han var ute og seilte til Karibia og tilbake. Han startet for seg selv for å få tid til å seile mer. Etter hvert som firmaet vokste så han at alle kundene fikk et bedre liv ved å handle hos ham. Etter hvert ble dette den store motivasjonen. Det som begynte med en drøm om å gjøre livet bedre for seg selv, endte med et resultat der livet ble bedre for alle andre. «Det at vårt daglige virke gjør at dem rundt oss får det bedre er den beste motivasjon vi kan få» sier Jarle Karlsrud, som er veldig fornøyd med hvordan det har gått.

Videre forteller han at han slettes ikke er ferdig. Dette kan bli tre ganger større, sier han, ikke for pengenes del, men for å gjøre folkehelsen bedre. Det er det som motiverer oss.

Om Bedre Inneklima:

Bedre Inneklima AS er en grossist som er spesialister på luftavfuktere, luftrensere og luftfuktere. Bedre Inneklima selger gjennom forhandlere i hele Norden, og omsatte i 2021 for 35 millioner kroner. Det er 8 høyt kvalifiserte ansatte, som driver med rådgivning, salg, varehåndtering og reparasjoner i samme bygg i Sandefjord. Bedre Inneklima AS representerer merkevarer som Meaco, Arida, Boneco, Winix og Stylies.

Vil du lese mer? Hvis du abonnerer på Finansavisen kan du lese hele intervjuet ved å klikke her.

Du kan også finne flere presseomtaler her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *