Meaco donerer til elefanten

Meaco lager avfuktere, og deres toppmodell heter Zambezi. For hver Meaco Zambezi som selges donerer Meaco ca. 25 kroner til David Shephard Wildlife Foundation.

David Shepherd Wildlife Foundation jobber blant annet for å sikre gode levevilkår for den afrikanske elefanten. Luftavfukteren Meaco DD8L Zambezi er oppkalt etter en av elefantene som de jobber med. Støtten som Meaco gir er bare ett av de tydelige tegnene på at Meaco tar ansvar både for egne produkter for for miljøet rundt seg.

La humla suse!

Humlene sliter om dagen, og enkelte snakker om at de nesten er i ferd med å dø ut. Det blir i alle fall færre av dem, og det vil være et stort tap for verden og for menneskene om de blir borte. Derfor støtter Bedre Inneklima AS foreningen La Humla Suse, som jobber for å ta vare på humlene.

Meaco hjelper miljøet

Nylig har Meaco sett på ytterligere måter å redusere sin innvirkning på miljøet. Plastbruk og skadene den gjør for planeten vår, er i forkant av kundenes miljøhensyn. Plast er holdbart og veldig tregt å nedbryt. Plastmaterialer brukes i eller som emballasje av mange produkter. Av de 260 millioner tonn plasten verden produserer hvert år, havner rundt 10 prosent i havet, ifølge en Greenpeace-rapport (Plastic Debris in the Worlds Oceans, 2006).

Meaco tok en beslutning i 2018 om å slutte å levere med avløpsslanger i nye avfuktere og fjernet dermed rundt 70 000 meter med plastslanger som ellers kan ende opp som avfall hvert år. En kundeundersøkelse avdekket at mindre enn 10% av kundene bruker slangen, og de få som faktisk bruker den finner enkelt en slange som passer.

Vi støtter Kirkens Bymisjon

Vi ser at det er mennesker vi ikke kan hjelpe i vårt daglige virke. Derfor ønsker vi å støtte dem som hjelper andre. Kirkens Bymisjon hjelper dem som ikke har det så bra i samfunnet vårt. De har programmer for å gjøre det lettere for dem som er fattige i vårt samfunn. De hjelper barn, unge og eldre. De hjelper vanskeligstilte til å komme seg i meningsfylt arbeid.

Vårt partnerskap med Kirkens Bymisjon er ett av våre bidrag til et bedre samfunn.

Vi sponser Sandar Idrettslag!

Vi kunne sponset det store idrettslaget. Vi kunne kjøpt bannerannonser på det store stadiumet som bærer navnet til en annen nettbutikk fra Sandefjord. Det ville nok gitt oss en større reklameverdi, men vi valgte å heller jobbe i det små og sponse Sandars gutter 2006. Laget blir trenet og heiet frem av den lokale snekkeren i byen, og spillerne blir kjørt til kamp av entusiastiske foreldre som står på sidelinja og heier i all slags vær. Laget har ikke for vane å vinne kampene, men de har det gøy, de opplever idrettsglede, samhold og vennskap. Dette er verdier vi ønsker å assosieres med. Derfor er vi med på å sponse draktene til Sandars unge lovende fotballspillere.

Refleksvester til barnehage

Veraåsen Barnehage ligger på Vesterøya i Sandefjord, og har mange barn fordelt på 5 forskjellige avdelinger. Barna er blant det tviktigste vi har, og derfor er det naturlig for Bedre Inneklima AS å hjelpe til å beskytte dem.

Vi voksne som kjører bil hver dag vet hvor vanskelig det kan være å se dem som er ute og går uten refleks. Små barn kan være spesielt vanskelig å få øye på. Derfor er det viktig å bruke refleks, både for store og små. Vi håper vårt bidrag kan beskytte barna, og at alle barn får vokse opp uten skader fra trafikkulykker.

Refleksvestene er sponset via ordningen til refleksland.no.