Tenk deg en verden der alle har ren og trygg luft.

Jarle Karlsrud, Bedre Inneklima AS

Er du interessert i inneklima, helse og interiør? Vil du hjelpe oss med å selge produkter som gjør en forskjell? Vil du tjene penger på å hjelpe folk til å ta vare på sin helse og sine eiendeler? Bli med på vårt program for affiliate!

Hva er affiliate markedsføring?

Har du et nettsted som handler om helse og livsstil? Har du et nettsted som tester produkter? Tester du hjemme-elektro? Ved å teste eller skrive om våre produkter kan du gi dine lesere godt innhold, gjøre verden til et bedre sted og samtidig tjene penger på det. Promoter våre produkter i dine kanaler og få betalt når noen kjøper.

Du vil få tilgang til et bredt spekter av kampanjemateriell (lenker, bannere, produktfeed eller kupongkode) for å hjelpe deg med å markedsføre oss. Vi tilbyr også regelmessige sesongbaserte handlinger som vil hjelpe deg å dra nytte av å markedsføre oss. Du kan også ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med å lage godt innhold. Vi er en faghandel og vi deler gjerne av vår kunnskap. Du er kanskje spesialist på SEO eller på innholdsproduksjon. Vi er spesialister på inneklima. Sammen kan vi få til mye, og du kan tjene penger på det!

Ønsker du eventuelt å teste produkter, skrive om disse, eller andre kreative forslag til innhold fra oss på ditt nettsted, så sender du en e-post til affiliate@bedre-inneklima.no. Vi vil også vurdere provisjonssatsen for hver enkelt forespørsel. Vi lager en partneravtale som begge parter blir fornøyd med.

Hvordan komme i gang?

Det er enkelt å starte et samarbeid med oss. Du må opprette en profil hos vår samarbeidspartner Daisycon. Når du logger inn hos Daisycon så kan du enkelt søke på Bedre Inneklima sitt program og lese flere regler om hva som er tillatt.

Bli med i kampanjen vår gjennom vår tilknyttede partner Daisycon ved å klikke på lenken nedenfor. Du vil da ha tilgang til dine egne unike kampanjelenker, og Daisycon hjelper deg hvis du har spørsmål om hvordan man kommer i gang.

Hvis du lurer på noe, må du gjerne kontakte ved å sende oss en e-post.