Test og omtale

2020 Meaco vifte Best i Test

Viften MeacoFan1056 er best i test i tysk testmagasin nr 6/2020

Les testen hos test.de her.

Den tyske stiftelsen Warentest har testet en rekke vifter for sommeren 2020. Testen tar for seg bordvifter og vifter på pidestall. Prisene varierer fra 63 til 400 Euro (i det tyske markedet). Det er både kjente og ukjente merker som testes, og noen av dem som var med i testen av vifter er Meaco, Dyson, Rownta, ok, AEG og Honeywell.

Testen tar for seg flere forskjellige kriterier for en vifte. Dette er kriterier som:

  • funksjoner
  • lydnivå
  • brukervennlighet
  • konstruksjon og sikkerhet

De forskjellige kriteriene er vurdert og vektet, slik at testmagasinet test.de kom frem til et resultat der de konkluderte med at viften MeacoFan 1056 er den beste vifte du kan kjøpe i 2020.

Vi hos Bedre Inneklima AS stiller oss bak konklusjonen

Her hos oss selger vi vifter fra flere forskjellige produsenter, og vi kan fritt velge hva vi anbefaler. Når det gjelder vifter er vi ikke i tvil. MeacoFan 1056 imponerer oss veldig. Den er utrolig stillegående, og for vår del er det et veldig viktig argument. I tillegg er det den eneste viften vi har kommet over som svinger både sidelengs og opp / ned. Dette gir en behagelig og kjøelende effekt.

Ikke bare en sommervifte

De fleste kjøper en vifte til bruk om sommeren for å gi en kjølende effekt. Det er vel og bra, men en god vifte har i tillegg andre bruksområder. Om vinteren er det mange som fyrer med ved. Det er lurt, men problemet er at varmen kommer ett sted, og det gir en ujevn varme. Ved å sette en vifte i nærheten kan man spre den varme luften, og dermed få behagelig varme i hele rommet. Her er også MeacoFan 1056 suveren.

MeacoFan 1056 har vunnet flere tester og utmerkelser

MeacoFan er en vifte de aller fleste liker veldig godt. Her er noen eksempler som viser dette:

Flere vifter i samme serie
Etter at MeacoFan 1056 tok markedet med storm i 2018 og 2019 har Meaco kommet opp med flere vifter i samme serie. Sommeren 2020 består serien med vifter fra Meaco  av følgende produkter:

  • 1056, bestselger og testvinner flere gange
  • 650, lillebror til 1056
  • 360, den lille viften til å ha på bordet
  • 260C, en liten vifte som går på oppladbart batteri
  • 1056P, samme vifte som MeacoFan 1056, men på pidestall

Kjøp den nå!

Norge er et kaldt land, og salget av vifter er begrenset og sesongen er kort. Av disse årsakene tør ikke leverandørene å ta inn så mange vifter, i frykt for å brenne inne med dem i lang tid frem til neste sesong. De mest populære viftene kan derfor fort bli utsolgt. Finner du en vifte du liker, så anbefaler vi deg å kjøpe den nå.

 

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *