Test og omtale

2019 Avfukter best i test

Hvilken avfukter er best i test 2019?

Which er et britisk forbrukerorgan som tester vanlige ting som forbrukere har bruk for. I januar 2019 har de testet 47 forskjellige luftavfuktere på markedet, og konklusjonen er klar:

1. plassMeaco DD8L Standard
2. plassMeaco DD8L Zambezi
3. plassMeaco 20L Platinum
5. plass: Meaco 25L Platinum
9. plass: MeacoDry 10L-ABC

Which Magazine gjør grundige tester av produkter som den vanlige forbruker nyter godt av.

Produsentene og selgerne skryter ofte hemningsløst, og noen ganger opplyser de også tekniske prestanda som er i overkant optimistiske. Which har som mål å gjøre det enklere for forbrukerne å ta gode valg. Derfor gir de gode begrunnelser for sine anbefalinger. De har anbefalinger som “Best Buy” men også en egen kategori for “Dont Buy”. Meaco har i flere år blitt anbefalt av Which, og i 2019 imponerer de virkelig, der de tar alle de tre topplasseringene! Vi gjengir her deler av testen, men på grunn av opphavsretten kan vi ikke publisere hele testen. Dog kan vi anbefale å abonnere på Which <-Betalingsmur, om du er interessert i å gjøre gode kjøp.

Bli kvitt fukt med en avfukter

Om du har for mye fukt i hjemmet ditt over tid kan du få problemer med mugg, vondt i hodet og allergier. Dette vil også gå ut over verdien på hjemmet ditt. Avfuktere fjerner overflødig fukt fra luften, og sørger for et godt og sundt inneklima. Avfuktere med kompressor trekker luften over en kald flate inne i apparatet, og har tradisjonelt blitt anbefalt til varme omgivelser. Vi ser nå at denne typen avfuktere stadig blir bedre og nærmer seg avfuktere med tørkerotor. Avfuktere med tørkerotor har et materiale som trekker til seg fuktighet, og som frigjør den til en vannbeholder inne i apparatet. Disse er stillegående og effektive i alle temperaturer.

Det er lett å tro at den ene avfukteren er like god som den andre, men kjøper du feil kan du ende opp med å måtte kjøpe en til senere. Da har du ikke spart noe, opplyser Which Magazine.

De beste avfukterene 2019:
Meaco er testvinner både for tørkerotor (Desiccant) og for kompressor (Refrigerant). Det er imponerende!

Meaco har vunnet flere tester de seneste årene, og det er hyggelig å se at Meaco er best i test også i 2019. Vil du se tester fra tidligere år og fra andre produkter, så kan du se en oversikt her.

 

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *