Test og omtale

2018 Meaco vifte Best i Test

Meaco lanserer ny vifte sommeren 2018, og har allerede blitt kåret til best i test.

Ser du etter en kul og effektiv vifte, se på Meaco Vifte 1056. Den er kåret til best i test blant 10 flotte vifter hos Independant i UK.

Independant skriver følgende om Meacos nye vifte i sin test:
“Meacos nye vifte med moderne DC-motor går rett til topps i vår test og blir kåret som “Best i test” på første forsøk.  Det er flere grunner til det at denne gunstig prisede viften viner denne testen. For det første er den ekstremt energieffektivt (mellom 9,5 og 23,5 watt avhengig av hastigheten), og det er bra med tanke på at den vil fortsette å kjøre mesteparten av dagen). Det kommer også med et høyt nivå av kontrollerbarhet som strekker seg langt utover det vanlige.

Dens svingkontroll, for eksempel, lar deg sette enten horisontal eller vertikal svingning, eller begge deler. Dette betyr at det er i stand til å distribuere luft til hvert hjørne av rommet, noe som skaper en dansende effekt som er langt mer effektiv enn enkel side-til-side svingning. På full fart skifter Meacos vifte 1056 kubikkmeter i timen – nok til å føle en betydelig vind selv ti meter unna. Den har også en timer og en Eco-modus som bruker en innebygd termostat til å overvåke temperaturen og justere viftehastigheten tilsvarende. Den medfølgende magnetiske fjernkontrollen kan betraktes som en bonus for de som liker å justere uten å forlate sofaen.

Det er faktisk ganske fascinerende å se hvordan den spinner om sin egen akse. De første fem viftehastighetene er stille nok til bruk i et soverom over natten. Selv ved full effekt er lydnivået greit nok, i  motsetning til noen modeller som høres ut som et jetfly ved avgang, er denne praktisk talt uhørlig selv i full fart. De fleste vifter i denne testen sprer temmelig mye luft, men denne gjør det spesielt godt og til en pris som virker nesten for godt til å være sant.”

Teksten er fritt oversatt fra originalteksten som kan leses her.

Les mer

Les mer om denne viften i produktbeskrivelsen nedenfor. Vil du se flere vifter, så kan du se hele vår oversikt over vifter her.
Denne viften som er best i test kan du kjøpe her hos oss, eller du kan kjøpe den hos Elkjop.no.

Fortsatt ikke overbevist? Se denne filmen med test av MeacoFan 1056.

 

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *