Pressen om oss, Test og omtale

NVMC: Avfukter garasje

Luftavfukter i garasje: Ta vare på verdiene!

Har du en gammel bil eller en gammel motorsykkel som du ønsker å ta vare på? Husk å holde din garasje tørr. Dette gir mindre rust, mindre tæring i det elektriske, mindre råte i interiør. I tillegg tar det vare på selve bygningen også. Har du verdisaker i garasjen, så må du også passe på det og ta vare på verdiene.

“Sidevogna” er medlemsbladet til Norsk Veteran Motorsykkel Club – NVMC. I nummer 5-2018 (oktober) skrives det om hvordan man kan holde garasjen tørr. Artikkelen forklarer hvordan de forskjellige typene avfukter fungerer og hvilken type som passer best i garasjen.

Kort fortalt:

Artikkelen er skrevet av Jarle Karlsrud, som er en ivrig motorsyklist, skribent og som også jobber hos Bedre Inneklima AS.

Ønsker du mer informasjon om avfukter for garasje, eller hjelp til å velge? Du kan gjerne ringe oss på 33470100 eller kontakte oss her. Nedenfor ser du en video som viser hvordan adsorpsjonsavfukterene fra Arida kan monteres i en garasje:

Hvordan ta vare på din motorsykkel?

Oppbevar din motorsykkel i en tørr garasje med avfukter, så har du lagt et godt grunnlag.

author-avatar

Om Jarle

Jarle Karlsrud, inneklimanerd og iverksetter med et sterkt ønske om å hjelpe folk til et bedre liv. Visjon: Se for deg en verden der alle har ren og trygg luft. Jarle har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker til et bedre liv. Dette gjør han ved å dele av sin kunnskap. Han skriver bloggartikler, han lager filmer på Youtube, har uttaler seg til media. Alt for å oppnå sin visjon om å bringe ren og trygg luft til alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *